Electrolux primeste 11 premii red dot design 2012

17 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Cu aproximativ 14,000 de aplicatii si mai mult de 4,500 de inscrieri din aproximativ 1,800 de companii si designeri din 58 de tari diferite, red dot design award 2012, organizat de Design Center Northrhine Westfalia din Essen, Germania, este una dintre cele mai mari si importante competitii de design din intreaga lume.

red dot pentru design remarcabil al produsului a mers la liniile de produs:

• Masina de spalat AEG Lavamat Top Loader. Cu sistemul sau OptiSense, aceasta masina de spalat eficienta energic, selecteaza in mod automat cantitatea potrivita de apa, energie si timp necesare pentru spalare. In acest mod, procesul de spalare este mai delicat, hainele aratand ca noi pentru mai mult timp.

• Aragazele AEG Competence. Incapatorul aragaz ofera o multime de functii inovatoare, combinand avantajele unui aragaz cu cele ale unui cuptor cu aburi. Afisajul intuitiv cu touch control indica automat functiile, timpul si temperatura, urmarind procesul de gatire. Calitatea ridicata a materialelor din otel inoxidabil si sticla ii confera aragazului un design deosebit.

• Plitele AEG MaxiSense Pure si AEG Maxisense TripleBridge: Tigaile cu orice forma pot fi asezate in aproape orice loc al plitei. Dimensiunea unei zone de gatit este automat ajustata sa se potriveasca dimensiunilor vaselor folosite, atata timp cat acestea ating „crucea” marcata de pe suprafata eleganta de sticla ceramica. Elementul de control direct integrat ofera control maxim in timpul gatirii.

• Hotele Electrolux Cyli. Hota este conceputa ca o lampa ce atarna – design bazat pe studii despre cum oamenii isi folosesc hotele astazi. Luminile hotei sunt, de obicei, ideale pentru iluminat bucataria in timp ce socializezi sau in timpul mesei. Forma cilindrica a hotei este sustinuta de un aspect ingrijit din otel inoxidabil, alb sau negru.

• Plitele cu inductie Electrolux. Plitele ofera toate beneficiile tehnologiei inductiei si ale controlului intuitiv. Designul a fost inspirat de distinctele feluri de mancare din Asia, dar combinate cu un aspect elegant , mai mult specific stilului scandinav, ambele cu forma si cu sticla pe ambele parti ale plitei.

Premiul „The honorable mention” distinge detaliile exceptionale. A mers la echipamentele:
• Plitele AEG Gas on Glass. Inalta calitate a plitelor combina eficient arzatoarele pe gaz moderne cu iluminare LED si design-ul elegant. Cu suprafata de sticla usor de curatat, caracteristicile sale de siguranta si aprinderea electrica, acestea reprezinta tehnologia de ultima ora si usurinta in utilizare.

• Congelatoarele AEG Arctis Built. Clasa de energie A++ si tehnologia NoFrost a congelatoarelor Arctis permite congelarea flexibila si eficienta, fara dezghetare. Echipamentul este usor de folosit datorita ecranului exterior cu touch control. Sertarele frigorifice transparente si rafturile de sticla sunt usor de indepartat si convenabil de curatat.

• Frigiderele cu congelator AEG Santo Built, frigiderele AEG Santo Built si frigiderele- congelator AEG Santo KG. Datorita eficientei lor energetice ridicate si functiilor moderne, echipamentele Frostmatic, Coolmatic si NoFrost, all Santo sunt prietenoase cu mediul si accesibile din punct de vedere financiar. Modelele independente sunt disponibile cu fronturile in varianta inox anti-amprenta, usor de curatat, sau negru elegant.

Prezentarea castigatorilor red dot

Cele mai bune realizari in design la red dot design award 2012 vor fi oficial prezentate publicului larg la gala red dot de la Aalto Theatre din Essen din 2 Iulie, 2012. Mai mult de 1200 de invitati din intreaga lume sunt asteptati sa participe. De asemenea, produsele castigatoare pot fi admirate intr-o expozitie online pe website-ul red dot la www.red-dot.org. De asemenea, ele vor fi publicate in catalogul anual Red dot design 2012.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram