Lansare Dailylook ro cu Haine Femei La Pret Redus pentru 48 Ore

12 aprilie 2012

Luna aprilie a adus lansarea primul magazin online cu haine femei de tip flash sale din Romania. Designerii nostri iti propun tinuta zilei, pe care o poti achizitiona la pret redus timp de 48 ore.

Dailylook.ro vrea sa te scuteasca de nebunia din magazine, oferindu-ti mai mult timp pentru tine. Din doua clickuri afli noutatile zilei si iti alegi produsele preferate, pe care le primesti la tine acasa. Creaza-ti tinuta si posteaza pe blogul nostru (www.dailylook.ro/blog/) o poza cu ea. Vei putea castiga o hainuta frumusica de la Dailylook. Tot ce ai nevoie este un cont la noi, sau un cont de facebook, cu care te poti conecta.

Cu noi shoppingul devine mai simplu! Ai posibilitatea de a cumpara la pret redus atat tinuta de azi, cat si tinuta de ieri. Pentru tinutele anterioare vom comunica disponibilitatea produselor in maxim 24 ore. Alege produsele preferate, pune-le in cos si asteapta factura proforma in e-mail!

Clientilor din Bistrita le oferim posibilitatea de a ridica pachetul de la noi la sediu, eliminand astfel taxele de transport. Pentru mai multe noutati, vizitati site-ul nostru!

Www.dailylook.ro – O noua zi,un nou look, personalizat!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram