Meritam pantofi noi de Pasti

10 aprilie 2012
Autor:
dowmedia08

Iarna a trecut, a venit primavara, si odata cu ea si sarbatorile de Paste. O sarbatoare foarte mare pentru toti crestinii, ocazie cu care se cuvine ca fiecare dintre noi sa isi pregateasca o tinuta noua, pentru ca se considera ca este un nou inceput pentru noi prin faptul ca Iisus ne-a rascumparat pe toti prin gestul Sau maret de moarte pe Cruce si Inviere.
Acesta este modul nostru de a marca acest nou inceput, insa in acest an vremea frumoasa tine cu noi, iar asta ne inspira culori dintre cele mai diferite si mai indraznete. Si trendurile ne-au condus in aceasta directie, dar de aceasta data este un lucru cat se poate de pozitiv. Culorile vii ne inveselesc ziua si ne aduc sentimente de fericire.
In acelasi trend este si toata incaltamintea, dar in special pantofi dama. Doamnele sunt cele care au imbratisat primele acest trend si care au simtit cel mai bine efectul de bucurie si de calmare. Toacmai din acest motiv este foarte usor sa ne adaptam la acest trend. Culorile cele mai cautate sunt cele calde si in nuante de crem si roz pastelate. Insa nici extremele de culoare albastru si verde nu sunt trecute cu vederea. Se pozitioneaza imediat in spatele lor.
In materie de modele, doamnele se pare ca nu au uitat de vremea cand pantofii cu platforma erau in momentul lor de glorie si profita de faptul ca se poarta platforme cu toc ca sa se intoarca la ele, tinand cont insa de trenduri si de directia in care acestea s-au orientat. Astfel, imprimeurile cu flori mici sunt la mare cautare, la fel si materialele neconventionale.
Cu toate acestea, pantofii de piele sunt cei care sunt cei mai apreciati de catre cumparatorii care inca isi permit aceeasi diversitate de modele si perechi insa de calitate superioara, cum sunt acestia. Partea buna este ca si acestia pantofi pot sa aiba o gama larga de culori.
Mai este o varianta. Daca alegeti sa purtati o culoare mai interesanta sau mai puternica la imbracaminte, cel mai bine ar fi sa alegeti o pereche de pantofi cu toc intr-o culoare cat mai neutra, chiar si atat-de-obisnuitul negru. Acestia vor scoate in evidenta imbracamintea si nu se va crea un amalgam de culori care poate sa dauneze mai mult decat sa ajute. In plus, puteti asorta mai apoi pantofii la orice alta tinuta din garderoba dumneavoastra. Incercam sa fim cat mai eficienti. Nu-i asa?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram