SIVECO participa la Târgul “Angajatori de Top”

28 martie 2012

SIVECO Romania va participa la cea de-a 12-a ediţie a celui mai mare eveniment de carieră din România, Târgul “Angajatori de Top”, ce va avea loc în perioada 30-31 martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.

Compania oferă tinerilor programatori posibilitatea de a-şi construi o carieră, de a participa la programe de pregătire profesională şi de a lucra în proiecte naţionale şi internaţionale.

„Dezvoltarea internaţională a companiei noastre a determinat o creştere consistentă a echipei în ultimii ani, ajungând acum la 1.200 de specialişti. La Târgul “Angajatori de top” suntem interesaţi să recrutăm dezvoltatori software Oracle şi Java cu experienţă relevantă. Căutăm oameni inteligenţi, creativi, talentaţi şi organizaţi. Este foarte important ca aceştia să cunoască limbi străine, în condiţiile în care avem contacte cu un număr mare de ţări şi culturi IT. Aceste competenţe ne permit să oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii”, declară Dana Bichir, Vicepreşedinte Resurse Umane şi Calitate.

SIVECO Romania are în ţară 8 puncte de lucru, în Ploieşti, Braşov, Constanţa, Galaţi, Timişoara, Craiova, Cluj, Iaşi şi birouri în Emiratele Arabe Unite, Bruxelles, Kazakstan.

De 20 de ani, SIVECO Romania dezvoltă proiecte informatice de anvergură precum SEI – Sistemul Educaţional Informatizat, proiectul IT de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, proiectul Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), proiectul New Computerized Transit System de la Autoritatea Naţională a Vămilor, precum şi proiecte internationale in ţări precum Maroc, Turcia, Macedonia, Cipru, Moldova, Bulgaria, Kazahstan, Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Serbia, Belgia etc. Compania furnizează cele mai bune soluţii pentru sectorul de business, pentru educaţie, sănătate, agricultură şi vămi, având peste 1.400 de clienţi.

SIVECO Romania a avut în 2011 o cifră de afaceri de 68 milioane euro, 30% venind din export.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost înfiintata în 1992 si are în prezent 1.200 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands BV si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala.
SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 140 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Initiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram