Targul de covoare Perpetuum revine in parcare la CORA Cluj

27 martie 2012

Perpetuum organizeaza in perioada 24 martie – 14 aprilie 2012 a doua editie a Targului de Covoare din Cluj, in parcarea Hipermarketului Cora, langa terenul de fotbal! Intr-un cort cu o suprfata de 450 mp sunt expuse peste 1.000 de modele de covoare la preturi de lichidare, cu reduceri de pana la 60%! In plus, pentru cei care doresc sa-si redecoreze caminul cu ocazia sarbatorilor de Paste, am amenajat in cort un spatiu special in care se vand la preturi promotionale perdele, draperii, fete de masa, seturi de masa, prosoape, lenjerii de pat si cuverturi.
Targul este deschis zilnic, intre orele 10 – 20.
“Dupa succesul inregistrat anul trecut la prima editie a targului de covoare, revenim cu numeroase oferte in intampinarea celor care isi reimprospateaza caminul cu ocazia curateniei de primavara. Astfel, clientii isi pot alege dintr-un singur loc atat covorul, cat si diferitele textile potrivite pt. caminului lor.” – ne-a declarat Dl. Dan Pitic, Director General al firmei Perpetuum.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram