Praktiker şi Cetelem un card de credit pentru ideile tale

26 martie 2012
Autor:
dowmedia08

Astfel, cei care s-au hotărât să-şi pună în aplicare planurile de amenajare pot cere în magazinele Praktiker emiterea gratuită a cardului de credit Praktiker-Cetelem. Linia de credit este activată pe loc, chiar la momentul acordării, aşadar clienţii au acces imediat la această opţiune de plată. Mai mult, până în iulie, pentru deschiderea de card, Praktiker oferă şi o reducere de 5% la toate produsele din magazine, mai puţin cele aflate în alte promoţii.

Utilizatorii cardului Praktiker-Cetelem beneficiază de o perioadă de graţie de până la 60 de zile cu dobândă 0% la cumpărăturile făcute şi, printr-un simplu telefon, pot alege transferul tranzacţiei în rate fixe. Aceştia pot opta pentru o perioadă de creditare cuprinsă între 6 şi 60 luni, în funcţie de nevoile personale. Cardul este valabil şi în străinătate, oriunde este afişată sigla Mastercard, având o arie largă de acoperire internaţională.

„Încercăm întotdeauna să identificăm nevoile clienţilor noştri şi să găsim modalităţile optime de a răspunde la acestea: de la servicii post-vânzare de transport, combinare cromatică şi până la servicii şi soluţii financiare. Cardul de credit co-branded Praktiker-Cetelem oferă consumatorilor posibilitatea de a-şi achiziţiona produsele preferate mult mai repede, fără a se mai preocupa de aspectul financiar. Ne bucurăm să le putem dărui clienţilor un produs atât de flexibil şi foarte avantajos în comparaţie cu alte carduri similare”, spune Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

„Primăvara este momentul în care cei mai mulţi dintre noi îşi pun în aplicare planurile de renovare. Cu acest produs co-branded suntem, alături de partenerul nostru, în locul şi la momentul potrivit pentru clienţii noştri, oferindu-le un produs adaptat nevoilor lor. Cardul de credit co-branded Praktiker-Cetelem nu are taxe de emitere, plăţile sunt flexibile, iar comisionul de administrare este de doar 35 lei/an”, afirmă şi Miruna Senciuc, Director Comercial al Cetelem IFN S.A.

Cardul Praktiker-Cetelem va oferi periodic promoţii, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor. De exemplu, pentru cumpărăturile efectuate în intervalul martie-aprilie, clientul are posibilitatea fie de a returna integral suma împrumutată, fără costuri, în termen de 3 luni de la data acordării liniei de credit, fie de a plăti rate lunare începând cu a patra lună.

Toţi cei interesaţi de cardul co-branded Praktiker-Cetelem pot solicita informaţii suplimentare în magazinele Praktiker sau le pot gasi pe site-ul www.cetelem.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram