Alegi o rochie de mireasa clasica exotica sau de basm?

26 martie 2012
Autor:
dowmedia08

Mireasa trebuie sa impresioneze printr-o rochie de mireasa deosebita si unica, invitatii sa fie cat mai impresionati de alegerile facute in materie de stil, locatie si serviciile puse la dispozitie, iar muzica sa imbine armonios sufletele prezente la marele eveniment. Cam aceasta ar fi traiectoria unei nunti reusite!
Traditia mai spune ca atunci cand cei doi miri de-a lungul anilor se vor impiedica de diverse probleme si necazuri in casnicie, amintirile legate de ziua nuntii lor le reintregeste spiritul si iubirea, cu ajutorul lumanarilor, daca acestea sunt aprinse cu inima sincera.
Tendinte de decor de nunta si rochii de mireasa in ton cu acestea!
Niciodata nu stii ce stil de accesorii, huse sau flori care sa se imbine perfect cu stilul tau, a-i putea alege pentru decorul nuntii tale! Ai o multitudine de idei in cap, si nu ai vrea sa renunti la vreo una pentru ca esti un fan al principiului ca “la nunta mea vreau sa am de toate”.
Norocosi sunt cei care isi si permit sa faca acest lucru, pentru ca nu este un lucru necunoscut faptul ca toate decoratiunile si chilipirurile care sunt catalogate ca “mofturi” costa extrem de mult.
Gasim impreuna solutii! Un prim pas atunci cand incepe goana dupa firma de decoratiuni sau cumparaturi facute impreuna, pentru aranjatul salii este bugetul de care dispui. O atenta reflectare asupra acestor detalii este binevenita. Tendintele acestui an pentru decoratiunile de nunta se refera la aranjamentele elegante, care tin de flori, si buchetele florale.

Daca iti doresti o nunta rustica este imperativ sa optezi pentru flori de camp, si imbinatii de culori naturale, nu foarte pompoase. Buchetele de lavanda si spicuri de grau sau trestie nu trebuie sa lipseasca din decorul floral al nuntii rustice. Rochia miresei pentru acest gen de nunta poate fi o rochie stil printesa, sau o rochie tip sirena, asta depinde de silueta si preferintele miresei!
Nunta clasica impune aranjamente si buchete compuse din trandafiri, sau aranjamente si combinatii de flori exotice care exprima puritate si eleganta. O rochie de mireasa potrivita acestei nunti ar firochia de mireasa Maggie Sottero modelul Amara Lee, pe care o gasiti la un pret avantajos in magazinul www.rochiimirese.eu! Acest model de rochie subliniaza silueta oricarei mirese. Pentru acest model s-a folosit tafta fina cat si cristale semipretioase. Trena nu este foarte ampla,atat cat sa pastreze linia de eleganta a acestui model.
Nunta pe malul marii, exotica acest aspect cere impodobirea locului cu frunze de palmier, flori mari si frumos parfumate, palmieri si fructe exotice ca in gradina Edenului. Lumanarile se impodobesc si ele conform stilului adoptat. Rochia de mireasa Alfred Angeloeste un model recomandat de magazinul nostru online de rochii mirese. Este un model care abunda de eleganta, fiind un model aparent simplu, dar extrem de sofisticat in acelasi timp,datorita voalurilor de organza, cat si accesorizarii si cristalelor swarowski sublim aplicate. Acest model este completat de o trena ultra-feminina ce desavarseste acest portret al elegantei naturale.

Culorile decoratiunilor puse pe mese si pe scaune tin foarte mult de preferintele cromatice ale mirilor.
Nuantele pastelate nu pierd teritoriu, insa portocaliul si auriul sunt in topul preferintelor de aproape toate miresele. Mai exista alegeri mai excentrice, cum ar fi combinatiile de visiniu si crem, sau alb in diferite combinatii jucause.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram