Peste 85 dintre clientii Alfa Software sunt multumiti de sistemul integrat ASiS si de serviciile specializate oferite impreuna cu acesta

26 martie 2012
Autor:
dowmedia08

90% dintre clienti au declarat ca ASiS ERP este un produs de care sunt multumiti sau foarte multumiti si care le ofera posibilitati multiple de organizare si urmarire a activitatii lor. Pe o scara de la 1 la 5, unde 5 pozitiona ASiS ERP ca un produs foarte bun, 23% dintre cei chestionati au acordat nota maxima acestui sistem integrat si 67% au considerat ASiS ca fiind un produs peste medie. Relevanta acestor aprecieri este cu atat mai evidenta cu cat 30% dintre cei care au acordat aceste calificative sunt beneficiarii aplicatiilor ASiS ERP de peste 10 ani (cu versiunile anterioare ale sistemului si actualizarile ulterioare la tehnologii de ultima generatie), iar 58% sunt clientii Alfa Software pe o perioada de 4 pana la 10 ani. Printre punctele cheie ale ASiS ERP pe care le-au mentionat clientii nostri s –au numarat flexibilitatea sistemului si adaptarea lui la cerintele lor, tehnologiile utilizate pentru dezvoltarea sistemului care sfideaza barierele conventionalului si nu in ultimul rand posibilitatile multiple de filtrare si examinare a datelor.

Cat priveste serviciile de asistenta tehnica, dezvoltarile specifice sau alte servicii privind sistemul integrat ASiS, oferite de Alfa Software sau de partenerii ei, 86% dintre cei intervievati au declarat ca sunt multumiti sau foarte multumiti de activitatea consultantilor ASiS. Principalele motive de apreciere pentru consultantii ASiS sunt reprezentate de profesionalism si buna pregatire ( atat pe partea tehnica cat si pe latura economica), posibilitatea de a gasi solutii la orice problema, dar si de latura umana. Nu a existat nici un caz in care clientii sa-si nu poata comunica problemele prin oricare dintre canalele puse la dispozitie lor: suport online, sistem de sesizari, telefoane de suport tehnic sau numere directe ale consultantilor dedicati. 63% dintre repondenti au apreciat promptitudinea raspunsurilor in cazul unor modificari legislative din partea consultantilor ASiS.

Totusi, exista si nemultumiri legate de timpul de raspuns uneori mare pentru anumite sesizari care necesita interventia departamentului de programare Alfa Software.

“Aprecierea clientilor nostri reprezinta faptul ca ne-am facut bine treaba in decursul celor peste 15 ani de activitate. Le multumim pentru ca au avut incredere in ASiS. De asemenea, suntem constienti ca echipele de consultanta ale Alfa Software si ale partenerilor sunt cele care au pus in valoare acest ERP si nu putem decat sa ne bucuram ca am adunat in jurul acestui produs adevarati profesionisti. Le multumim si partenerilor pentru ca fac parte din familia ASiS.” – Gheorghe Dudas, Director Tehnic Alfa Software.

Dintre partenerii Alfa Software putem enumera cativa: Softnet Consulting Timisoara, Economic Data System Oradea, Infoplus Ramnicu-Valcea, Startech Focsani, Relint Oradea, ERP Concept Solutions Cluj-Napoca, etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram