Veggie magazin dedicat vegetarienilor va fi prezent la Targul Raw Generation

21 martie 2012
Autor:
dowmedia08

[Bucuresti, 20 Martie 2012] Daca n-ar fi Veggie la targ, nu s-ar povesti. La Targul Raw Generation, mai exact, care a ajuns la cea de-a patra editie anul acesta si va avea loc duminica, 25 martie 2012, intre orele 10-22, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, sala Expo. Produsele cele mai sanatoase si gustoase din toata tara isi vor uni fortele in cadrul acestui eveniment gratuit, special creat pentru persoanele interesate de o alimentatie fireasca si naturala.

Numarul expozantilor de anul acesta s-a dublat fata de editia precedenta iar vizitatorii sunt asteptati in numar si mai mare. Pentru ca unde-s multi, puterea creste, iar schimburile de sfaturi si informatii cu privire la alimentatia vegetariana sporesc. Si devin din ce in ce mai interesante pentru cei peste 3000 de vizitatori care sunt asteptati anul acesta.

Echipa Veggie, prezenta in premiera la aceasta expozitie, crede ca alimentatia sanatoasa nu ar trebui sa fie un lux. Si vrea sa dovedeasca asta prin standul din cadrul Targului Raw Generation, unde vine cu bunatati, care mai de care, de la producatori locali. “Am realizat nevoia unui stil de viata sanatos odata cu primul copil si grija alimentatiei pentru cei mici. La Veggie consideram ca avem o obligatie de a asigura, prin sustinerea acestor producatori, continuitatea unor obiceiuri si traditii alimentare foarte sanatoase care altfel s-ar opri la aceasta generatie. Ne dorim sa sustinem economia romaneasca, motiv pentru care apelam in primul rand la producatori locali de alimente vegetariene, vegane si raw acolo unde putem si avem optiuni.” Loredana Niculae, fondator Veggie.ro.

Stilul de viata vegan sau vegetarian presupune joaca si creativitate, iar atmosfera de la targ va reflecta acest lucru. Concomitent cu expozitia vor avea loc o serie de ateliere educative si demonstratii live de preparare a mancarii. Nici copii nu se vor plictisi. Vor avea si ei parte de un spatiu dedicat , cu tot felul de activitati zglobii si multe surprize.

La Veggie.ro gasiti o gama variata de produse romanesti de la vinuri, apicole sau cereale la produse pentru ingrijirea personala sau pentru intretinerea casei. Pentru comenzi online sau alte detalii vizitati http://www.veggie.ro.

Pentru intrebari si alte informatii va rugam contactati:

Adriana Luţaşu Codreanu
Communications Manager
[email protected]
M: 0722 489 902
F: 021 232 0016

Despre companie

Veggie isi propune sa aduca o alternativa in alimentatia de zi cu zi, promovand un stil de viata sanatos. Compania furnizeaza produse naturale – alimente, cosmetice, produse de curatenie - de la producatori locali, pentru piata din Romania. Scopul magazinului este sa arate ca un stil de viata sanatos poate fi obtinut la un pret decent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram