Rezultatele financiare din 2011 confirma statutul de lider al BDR Associates pe piaţa comunicarii strategice din România

6 martie 2012
Autor:
dowmedia08

Bucureşti 6 Martie 2012: BDR Associates Communication Group, lider al pieţei de comunicare strategică din România, a înregistrat la finalul anului 2011 o cifră de afaceri de 5.874.301 lei ( 1.900.000 USD la curs mediu), în creștere cu 5% față de anul anterior și cu aproximativ 50% comparativ cu 2009.

“Anul 2011 a fost un an echilibrat, deși în plină recesiune, agenția și-a crescut portofoliul de clienți, câștigând câteva licitații importante, sau dezvoltând proiecte noi, pentru clienții tradiționali. Ne-am extins și nuanțat consultanța strategică, mai ales în public affairs, am dezvoltat competențe solide în cercetare, documentare și mapping pentru domenii financiare specifice, energie și diverse industrii, am devenit mai puternici în piața din Republica Moldova prin clienții noi câștigați si prin calitatea proiectelor respective, a declarat Cătălina Stan, Președinte și CEO al BDR Associates.
“Pentru 2012, ne propunem o creștere a cifrei de afaceri moderată, în procent dublu față de creșterea înregistrată anul trecut, să investim în angajaţii agenţiei și să dezvoltăm capacităţi profesionale interne pentru a menține calitatea serviciilor agenției și implicit, pentru a ne susține clienții” a adăugat Cătălina Stan.
În 2011 BDR Associates a implementat peste 30 de proiecte și a câştigat noi clienți printre care Lidl, Flextronics, Cord Romania, Minuzzo Italyan Style, iar in Republica Moldova: grupul de fonduri de invesțiii Adriatic Fund , sau Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.
Despre BDR Associates: Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates este asociatul exclusiv în România al Hill + Knowlton Strategies parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri internaţionale de comunicare din lume. Fondată în 1995, BDR Associates a oferit de-a lungul timpului asistenţă profesionistă în domeniul comunicării strategice şi al relaţiilor publice pentru sute de clienţi, printre aceştia aflându-se importante companii multinaţionale si naţionale, instiţutii oficiale, organisme internaţionale, asociaţii sau agenţii non-guvernamentale din România sau Republica Moldova. Printre clientii curenti ai agentiei în România şi Republica Moldova se numără: AmCham, Alinso Group, BCR, Cisco, Coca Cola, Cord Romania, Flextronics, Fiskars, GEFCO Romania, Lidl, Minuzzo, Monsanto, Pirelli, PCC SE, alții. Lista de clienţi asistati de BDR Associates de-a lungul timpului adună nume prestigioase ca: ABN AMRO Bank, British Airways, Camera de Comerţ Britanică-Română, Geox, Garrigues, HP, Intel, Lafarge, Mol, Procter & Gamble, Radisson BLU Hotel, Scop Computers, Teraplast, altii. BDR este prima agenţie românească de profil care şi-a deschis o reprezentanţă în străinatate, în Republica Moldova, în anul 2002. În 2005, BDR Associates a devenit partenerul desemnat de către Organizaţia Internaţională Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands în România şi pentru publicarea cărţilor Superbrands. De asemenea, BDR este prima agenţie de PR din România care a câştigat, în 2006, premiul de înaltă reputaţie Sabre for Best Practice in Central-Eastern Europe.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram