8 Martie A special night for special ladies

29 februarie 2012

"A SPECIAL NIGHT FOR SPECIAL LADIES", un eveniment dedicat voua, Doamnelor, menit sa va ofere o noapte in care uitati de grijile cotidiene si va lasati rasfatate incepand cu ora 22.00 in data de 8 Martie.

In CLUB ROCOCO - situat pe STRADA SELARI NR 12 ( CENTRUL ISTORIC) - unde va avea loc evenimentul, va asteptam cu un show incendiar compus din:

Prezentare de moda - EGO FASHION CONCEPT - prezentare a costumelor barbatesti avand MODELELE MASCULINE ALE LUI CATALIN BOTEZATU.

De asemenea, veti fi incantate spre miezul noptii de trupa de dansatori TABOO BOYS in cadrul unui spectacol special conceput pentru acest eveniment.

Pe langa cele mentionate mai sus va asteptam cu multe premii si surprize - una dintre surprize o dezvaluim: vom avea un spatiu special amenajat cu make-up artisti profesionali pentru a se ocupa de machiajului dumneavoastra folosind produse DEBORAH MILANO.

Primele 200 DE DOAMNE SI DOMNISOARE ce vor achizitiona biletele la eveniment vor primii un cadou din partea Step Up Events constand in produse: Deborah-Mascara; Tableta, Baton Youghurt si Praline Kandia, Energizant natural oferit de Whisky Time, Vouchere de discount Benvenuti, Croaziere.net, Body Art Wellness Club si alte produse si vouchere surpriza.

Pentru a va numara printre cele 200 de doamne sau domnisoare ce beneficiaza de cadou, va rugam sa ne contactati la unul din nr de telefon : 0751.110.008, 0751.110.009 pentru detalii ( INCLUSIV PENTRU REZERVARE MASA).

* Avand in vedere nr. limitat de mese, va mentionam ca rezervarea acestora trebuie facuta pana cel tarziu luni, 5 martie, ore 16.00;capacitatea unei mese este de 8-10 persoane.

Va asteptam in numar cat mai mare si promitem sa va surpindem placut pe toata perioada evenimentului!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram