Fara soia lactoza şi gluten Herbalife lanseaza Shake ul Formula 1 fara alergeni

23 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Noul Shake F1 conţine 22 de vitamine şi minerale alături de antioxidanţi, fibre, proteine Pisane de înaltă calitate din mazăre şi carbohidraţi de origine vegetală, precum şi extracte de rodie şi afine. Acest echilibru excelent de proteine şi nutrienţi cheie conferă o stare de saţietate de lungă durată şi menţine un nivel de energie ridicat. Această băutură nutritivă va fi aliatul tău pentru un regim de viaţă sănătos. Cu mai puţin de 230 calorii pentru fiecare porţie, shake-ul te ajută să-ţi controlezi aportul caloric şi să obţii silueta dorită!

Mănâncă variat, nutritiv şi controlează-ţi greutatea indiferent de situaţie ! Adecvat pentru vegetarieni si persoanele cu intoleranţă la gluten, lactoză şi soia.

SHAKE-UL F1 FĂRĂ ALERGENI- totul cu mai puţin de 230 kCal per shake
Este săţios, avand un aport ridicat de proteine de înaltă calitate din mazăre şi carbohidraţi de origine vegetală, dar si imbogatit cu substante nutritive, 22 de vitamine şi minerale.

MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE:
- adaugă lapte de soia, pentru un shake fără lactoză şi gluten
- adaugă lapte de vaca semidegresat, pentru un shake fără soia şi gluten

STIAI CĂ?
Studiile ştiinţifice au demonstrat că folosirea zilnică a shake-urilor înlocuitoare de masă este eficientă în controlul greutăţii, împreună cu exerciţiile fizice moderate şi consumul de apă

Shake-ul poate fi comandat prin intermediul unui Distribuitor Independent Herbalife.
Pentru mai multe informaţii vizitează site-ul www.herbalife.ro
Pret: Shake-ul F1 fără alergeni, cu gust de vanilie, 550g: 149 RON

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram