MVcom – integrator neconventional de mesaj

22 februarie 2012

Pe masura ce criza s-a adancit, s-a constat ca brandurile care n-au comunicat deloc sau au comunicat mai putin, au pierdut teren (share) in fata celor concurente. Sigur ca bugetele de comunicare aveau nevoie in Romania de o reasezare, sa zicem corecta.

S-a constatat insa ca brand-urile care au continuat sa comunice, diferentiat, targetat, au investit in mod optim in comunicare bugete mai mici, si nici nu au pierdut cota de piata, ba dimpotriva! Cu alte cuvinte, proiectele speciale, sau neconventionalul, sau campaniile de cross-media (mai ales cele care includ si internet, intr-o forma sau alta), au facut diferenta.

Nu mai e demult vremea planurilor consistente, orientate majoritar doar catre TV, chiar daca si pentru acest canal Rate Card-urile au scazut vizibil. Prin urmare, “nu este de mirare ca intr-o piata in care lantul de la detinatorul de brand, pana la executantul efectiv al campaniei se doreste a fi cat mai scurt, sa ni se ceara noua ca si furnizori de neconventional, solutii la cheie” declara Andreea Timofte, General Manager MVcom.

“In acest moment, nu ne mai limitam la comunicarea de oferte pe diverse categorii de suporturi aflate in portofoliul nostru, ci venim cu solutii complete, care implica abordari multisenzoriale si adesea internet (inclusiv mobile web), QRcode sau BLUEpush. Deoarece atentia consumatorului a crescut exponential pe zona de Social Media (Facebook), integram in mod curent in ofertele noastre o asemenea componenta, vizand de fiecare data interactiune directa cu consumatorul, cu declinarea identitatii acestuia si pastrarea contactului ulterior” declara Andreea Timofte.

Motion Vision Communication (www.mvcom.ro) este o companie specializata in furnizarea de servicii publicitare neconventionale, de la outdoor mobil (auto&velo), comunicare vizual-olfactiva, productii speciale, kit-uri complete roadshow si pana la comunicare via BLUEpush si QR advertising.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram