Programul e Learning Intreprinzatori in turism: Regiunea Sud sustine crearea unei comunitati a turismului de pensiune

21 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Conferinta de la Bucuresti s-a bucurat de prezenta a peste 120 de persoane, cu o reprezentare semnificativa a sectorului turistic din Regiunea de dezvoltare Sud si Bucuresti Ilfov.

Participantii, in majoritate intreprinzatori in turism si manageri de pensiuni din Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Prahova, Ilfov si Bucuresti, au urmat pe parcursul celor doua zile sesiunile de initiere in cele 5 module de curs: Management Turistic, Management Financiar, Marketing si Promovare si Plan de Afacere – Cerere de Finantare si IT&C. Profesorii au salutat interesul exprimat de mai multi participanti pentru a investí in dezvoltarea personala si implicit a afacerii lor prin participarea la cursurile e-Learning, cat si in vederea crearii unei comunitati a turismului de pensiune prin intermendiul portalului www.cazarelapensiune.ro .

Programat pentru perioada februarie 2012 – octombrie 2012, Programul eLearning implica participarea cursantilor la sesiunile de initiere, urmate de parcurgerea online a celor 5 module de curs, promovarea pachetelor de teste, realizarea unui proiect practic aplicat propriei afaceri, precum si primirea de consultanta personalizata in vederea dezvoltarii sau initierii unei afaceri. Absolvirea cursurilor va fi incununata cu decernarea Diplomei de absolvire ce va avea certificarea FNTM, ANTREC si ASAJA Spania.

Cei interesati sa participe in cadrul Programului e-Learning se mai pot inscrie pana la finalul lunii februarie, prin transmiterea CV-ului si Scrisorii de intentie catre Consultantii Regiunii Sud si Bucuresti Ilfov, Liliana Cirstica – FNTM si Florentina Dospinescu – ANTREC.

Programul de conferinte continua cu sesiunea de initiere de la Cluj Napoca, 20 – 21 februarie 2012 - Vila Diakonia, Str. Ponorului nr. 1 – pentru cursantii din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest (Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj, Satu-Mare), urmata de conferinta de la Brasov, 23 – 24 februarie 2012 – Universitatea Transilvania Brasov, Facultatea de Alimentatie si Turism, Str. Castelului nr. 148, pentru cursantii din Regiunea de dezvoltare Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu).

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantul regional din regiunea dumneavoastra, conform sectiunii „Contact” de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram