Ultimele zile de inscriere la cursul de Planificare a campaniilor PR

17 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

In urma programului de formare, participantii vor sti:
- Sa aleaga si sa construiasca tipul de campanie si strategia de comunicare potrivite, in functie de companie, produs, serviciu si/sau plasarea pe piata.
- Sa stabileasca publicul tinta si sa il fidelizeze
- Sa construiasca un mesaj public
- Care sunt canalele de comunicare pe care isi vor promova mesajele
- Sa utilizeze platformele de comunicare Social media in promovarea afacerii si fidelizarea publicului
- Sa construiasca un comunicat de presa si sa il lanseze presei
- Sa realizeze o monitorizare de presa

Programul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA. Certificatul de absolvire este acreditat pe competentele comune: Competente antreprenoriale si cuprinde codul COR specific incadrarii ocupationale de Asistent Relatii Publice si Comunicare: 342906

Trainingul se desfasoara pe parcursul a 3 zile, 24-26 februarie 2012, la sediul firmei Creative Business Management din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti, dupa urmatorul program:
- Vineri: 17:00-19:30
- Sambata: 10:00-16:00
- Duminica: 10:00-16:00

Lectorul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. Din 2004 lucreaza ca purtator de cuvant al Uniunii Nationale a Patronatului Roman si gestioneaza relatia cu mass-media si elaboreaza strategia de comunicare a mai multor IMM-uri si ONG-uri. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!”

Costul formarii de persoana este de 400 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram