Mai multa flexibilitate in alegerea detergentului cu masinile de spalat rufe cu Flexidose de la Zanussi

16 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Haine impecabile cu Flexidose
Detergentul solid este ideal pentru hainele albe, datorita agentilor de inalbire, dar detergentul lichid nu afecteaza textura rufelor colorate si este mai concentrat. O dilema cu care te confrunti de fiecare data cand te afli la cumparaturi. Numai ca intotdeauna faci alegerea mai degraba in functie de masina de spalat, decat de nevoile reale ale hainelor tale. De acum, insa, poti profita la maxim de beneficiile ambelor tipuri de detergent, cu masina de spalat Zanussi cu Flexidose.

Flexidose este un compartiment special creat pentru detergent – atat solid, cat si lichid -, care asigura dizolvarea eficienta a acestuia si o curatare impecabila a hainelor tale. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi doza necesara de detergent si sa te relaxezi. Vei avea cele mai bune rezultate cu noul sistem al masinilor de spalat rufe Zanussi. Fara pete si fara urme albe, fara murdarie ramasa in compartiment si fara griji.

Mai putine griji
In plus, masinile de spalat rufe Zanussi au si optiunea de program intarziat, pentru a-ti asigura un program mai flexibil si adaptat nevoilor tale. Poti seta masina de spalat rufe, astfel incat ciclul de spalare sa inceapa mai tarziu, cand nu esti acasa. Cand te vei intoarce, hainele vor fi curate si pregatite pentru uscare.

Daca ai nevoie urgent de hainele preferate, pe care le-ai uitat in cosul de rufe, nu trebuie sa fii ingrijorata. Poti opta pentru programul special de spalare rapida. Rochia preferata va fi astfel disponibila pentru petrecerea de seara.

Modelele de masini de spalat rufe cu flexidose de la Zanussi sunt: ZWG 680P, ZWG6100P, ZWG7100P, ZWG7120P, cu preturi recomandate de la 1 164 lei pana la 1 364 lei si pot fi gasite in magazinele de specialitate.

Mai multe detalii puteti gasi si pe site-ul www.zanussi.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram