Protest MIC RO

15 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Având în vedere situaţia economică gravă în care se află compania Mercadia Holding cea care deţine magazinele Mic. Ro,MINIMAX, MACRO şi anume neplata salariilor către angajaţi (aprox. 5000 în toată ţara), neplata garanţiilor oprite din salariul lunar prevăzut în contracte, neplata ticketelor de masă pe luna Noiembrie si Decembrie deşi compania a oprit angjaţilor impozitul aferent acestora, precum şi viitorul incert al acestei companii, angajaţii din Bucureşti şi din ţară continuă protestul început in 13 februarie 2012 . Nemaiputând face faţă obligaţiilor cotidiene, în lipsa salariului lunar la care sunt îndreptăţiţi, mai bine de 300 de angajaţi din Bucureşti si din tara se vor întâlni Luni 20 Februarie la sediul companiei din Pipera-Tunari cladirea „Cubic Center” la ora 10:00 pentru a încerca o discuţie cu conducerea, mai exact cu acţionarul majoritar, d-nul Dinu Patriciu, singurul în măsură să dea o soluţie acestei probleme stringente pentru mii de familii din ţară. Aceeaşi conducere Mercadia a mai fost solicitată pentru discuţii şi anterior, aceasta neputând să găsească o soluţie de compromis.
Angajaţii MIC.RO, MINIMAX si MACRO încearcă o ultimă soluţie de compromis, având în vedere că interesele conducerii şi ale angajaţilor ar trebui să fie unitare.
În acest demers solicităm sprijinul mass-mediei; deşi au fost prezente la protestele din urma, unele televiziuni au considerat că nu serveşte intereselor lor, difuzarea acestui material,chiar dacă este o companie cu 5000 de angajaţi, aflaţi la limita supravieţuirii.

Va multumim pentru sprijinul acordat,
Angajatii MIC.RO, MINIMAX, MACRO

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram