LumeAnimalelor ro – prima publicație online cu şi despre câini şi pisici

13 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Câinele tău refuză să mănânce, iar pisica ţi-a distrus canapeaua? Copilul tău vrea un animal şi nu ştii ce să-i cumperi sau iubitul este gelos pe pisica ta? Vei găsi răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele numai pe LumeAnimalelor.ro, prima publicație online pentru iubitorii de animale din România.

LumeAnimalelor.ro propune articole scrise de o echipă tânără de jurnalişti în colaborare cu medici veterinari, dresori şi psihologi şi răspunde curiozităţii şi nevoilor tale cu privire la câini şi pisici. Fie că ai un animal sau îţi doreşti unul, te vom ajuta să înveţi cum să creşti sau să îţi alegi patrupedul ideal în funcţie de stilul tău de viaţă şi personalitatea ta.

"Vorbim de o revistă online uşor de citit, bine structurată în care găseşti permanent răspunsuri la preocupările tale legate de animale. Conţinutul va fi util oricărui iubitor de câini sau pisici, indiferent dacă este stăpân sau nu. În plus, mizăm pe cititori care consideră că un animal este un suflet care merită multă atenţie", spune Andrei Munteanu, project manager LumeAnimalelor.ro.

Sănătate, nutriţie şi un jurnal de bichon

LumeAnimalelor.ro aduce zilnic informaţii despre sănătate, nutriţie, beauty sau dresaj, cât şi un jurnal al unui bichon care ne împărtăşeşte ce presupune o viaţă de câine. "Roxy are o experienţă de trei ani în blogging şi am selectat-o datorită modului creativ în care a reuşit să transpună în cuvinte emoţiile, gândurile şi experienţele sale. Ea îşi va păstra stilul şi aşteaptă să intre în contact cu cât mai mulţi câini şi pisici", explică Ramona Samoilă, project manager.

Odată intrat pe www.LumeAnimalelor.ro, nu rata interviurile cu vedete, galeriile multimedia şi o hartă interactivă unde poţi găsi toate cabinetele veterinare din zona ta, cât şi pet-shop-urile, hotelurile pentru animale sau saloanele de frizerie canină sau felină.

Suntem foarte atenţi la feedback-ul tău şi oricând o poveste de-a ta poate face subiectul unui articol pe LumeAnimalelor.ro şi va fi insoţit de sfatul unui specialist care te va îndruma cum să acţionezi pentru binele animalului tău.

Nu în ultimul rând, opiniile tale pot fi spuse în zona de dezbateri, unde, săptămânal, un subiect de interes va fi analizat de întreaga comunitate de iubitori de animale.

Date de contact:
[email protected], tel. 0725.650.856
[email protected], tel. 0727.773.214

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram