Despre Future House Control System

8 februarie 2012
Autor:
dowmedia08

Compania Future House Control System pe scurt “FHC” este dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai. Astfel si-a dezvoltat într-un mod constant competentele tehnice si portofoliul de produse, asumandu-si cu responsabilitate rolul de integrator de sistem.

Compania FHC system a fost fondata în anul 2004, de un grup de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate comercializarea de produse electrice-electronice si IT. Firma a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu peste 9 ani de experienta in domeniul sistemelor de alarmare la efractie si supraveghere video.

Am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, atat ca integratori de solutii, cat si ca distribuitori de produse si servicii necesare proiectarii, integrarii si intretinerii infrastructurilor sistemelor de alarmare si supraveghere video.

Servicii oferite de FHC:
FHC ofera mai multe tipuri de suport:

Instalare:

Instalare echipamente de alarmare la efractie
Instalare echipamente de alarmare si preventie la incendiu
Instalare echipamente de supraveghere video
Instalare echipamente de control acces si pontaj
Instalare echipamente de automatizari usi, porti, rulouri, sau automatizarea locuintei, etc.
Mentenanta echipamentelor si a retelei sistemului instalat:
Mentenanta hardware – verifica, testeaza si asigura o buna functionare a echipamentelor hardware;
Mentenanta software – updateaza aplicatiile existente, elimina problemele de natura software, instaleaza softwareul necesar echipamentelor hardware adaugate ulterior.
Mentenanta retelei existente – supravegheaza starea retelei existente si a echipamentelor care manageriaza întregul sistem.

Cablari structurate

Cablarea structurata ofera fundatia pentru dezvoltarea unui sistem informatic profesional. FHC proiecteaza si realizeaza infrastructuri la nivel national – sisteme de cablare structurata pentru voce si date profesionale, punand la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente care sa sustina cele mai pretentioase cerinte. Oferim o multitudine de solutii la cheie pentru a optimiza raportul calitate-pret si pentru a raspunde solicitarilor specifice fiecarui client.

Obiective:

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Recomandare:

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al sistemului si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a componentelor lui,

Valori:

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei lucrari.

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Noi va ajutam sa evaluati, sa proiectati si sa implementati
solutia optima pentru compania dumneavoastra.
Pentru excelenta în afaceri, FHC system

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram