Stilago iti propune sa porti ceea ce iti place

23 ianuarie 2012
Autor:
dowmedia08

Tommy Hilfiger - premium lifestyle brand

Tommy Hilfiger este un brand care doreste sa insufle clientilor sai un stil de viata premium, un stil superior, calitate si valoare. Acesta celebreaza esenta unui mod “clasic, american si cool” si este potrivit pentru persoanele tinere care adopta un stil sport-casual. Hainele urmeaza o linie asemanatoare unei vestimentatii cool pe care studentii sau elevii o adopta la scoala si la facultate. Compania a devenit un brand global cu o recunoastere puternica si distribuie produse in peste 90 de tari si 1000 de magazine din America de Nord, Europa sau Asia.

Produsele sunt destinate femeilor, barbatilor, copiilor si variaza de la haine, incaltaminte, pana la ceasuri si lenjerie intima. Brandul se adreseaza celor care cauta o reinterpretare vestimentara a stilului clasic american. Materialele folosite sunt de o calitate foarte buna, culorile predominante fiind alb, negru, albastru, gri si rosu. Tricourile polo, hanoracele, blugii su puloverele simple sunt piesele vestimentare cel mai des intalnite in colectiile Tommy Hilfiger. Indiferent de alegerea facuta, calitatea produsului va fi argumentul principal pentru acest brand.

GF Ferre - cod estetic italian

Gianfranco Ferre este un brand nascut in Italia care a evoluat prin talentul creatorului sau, calitatii, adaptarii sale la moda contemporana si a stilului sofisticat. GF Ferre este una din colectiile acestui brand care se adreseaza in principal tinerilor si persoanelor care adopta un stil mai sportiv. Indiferent de colectie, pentru aceasta companie, detaliile mici fac diferenta, iar acest aspect se aplica pentru toate piesele vestimentare.

Bluza alb imaculat sau tricoul alb simplu au fost piesele care au consacrat acest brand si care sunt nelipsite din orice prezentare de moda GF Ferre indiferent de sezon. Pentru cei care se ocupa de design-ul acestor haine, geometria este un element foarte important ; exista numeroase fuste in colturi, paltoane cu forme inedite, pentru a da un plus de personalitate oricarei tinute. De la un stil clasic, la unul mai nonconformist, GF Ferre se poate adapta cerintelor tale.

Calvin Klein Jeans - un stil minimalist

In 1968 imperiul Calvin Klein a avut ca punct de pornire un magazin de paltoane deschis in incinta hotelului York, afacerea fiind fost pusa pe picioare cu ajutorul unui prieten din copilarie. Calvin Klein s-a facut remarcat inca de la inceput, fiind caracterizat adesea ca stapanul suprem al minimalismului. Contrar curentului hippie care se manifesta in acea perioada in SUA, Klein a ales sa creeze costume caracterizate prin simplitate, culori neutre, fara alte accesorii, blana, inflorituri pe rever sau alte elemente care sa atraga atentia, alegand intotdeauna sa urmeze linia corpului cu cele mai luxuriante materiale, intr-un mod cat mai simplu cu putinta.

Din aceste colectii fac parte foarte multe haine din denim, in mod special blugi si geci, care reprezinta emblema brandului. Obiectele vestimentare au o tenta sport, dar pot fi purtate si in situatii mai deosebite, in functie de incaltamintea si accesoriile purtate. Blugii au diferite croieli care pot avantaja mai multe tipuri de silueta si pot fi purtati in ocazii diverse. Cu ajutorul Calvin Klein Jeans oricine isi poate construi un look fresh si tineresc.

Scholl - stil si confort la picioarele tale
Scholl este o companie care are grija de picioarele noastre de peste 100 de ani, de cand fondatorul acesteia si-a propus misiunea de a imbunatati sanatatea, confortul si starea de bine a oamenilor prin prisma pantofilor cu care parcurg distante mai mari sau mai mici in fiecare zi. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, specialistii Scholl incearca sa introduca pe piata noi modele care sa usureze purtarea unor pantofi atunci cand mergem mult pe jos, stam in picioare sau avem anumite probleme de sanatate care fac purtarea lor un cosmar.

Colectiile Scholl contin saboti, papuci, pantofi, cizme, balerini care sunt confectionati din materiale speciale, de foarte buna calitate. Talpa este intotdeauna foarte comoda, mai ales pentru cei care au probleme cu coloana, modelele sunt destul de simple, firma nu promoveaza neaparat ideea de fashion, ci ideea de confort. Probleme ca mirosurile neplacute, pantofi incomozi, prea stramti sau care se lasa in timp vor fi doar o amintire pentru cei care aleg incaltamintea Scholl.

Levi’s Accesories - sportiv si tineresc

Levi Strauss & Co. este un brand care exista din anul 1873 si a adus numeroase inovatii in cadrul colectiilor sale. Cunoscut ca brandul care a inventat blugii, acesta se inspira din lumea contemporana si din nevoile clientilor sai pentru a ramane in pas cu tendintele si a fi mereu in atentia publicului tinta.
Accesoriile Levi’s sunt destinate pentru persoanele care prefera un stil mai sport, colectiile fiind atat pentru femei, cat si pentru barbati. Puteti alege intre curele din piele sau din material sintetic, caciuli, fulare, manusi, genti sau portofele, majoritatea fiind in culori inchise sau neutre, asa cum sunt majoritatea pieselor vestimentare Levi’s.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe www.stilago.ro (printr-o invitatie de la un prieten sau direct) si apoi sa-ti gasesti piesa vestimentara preferata. O adaugi in cosul de cumparaturi inainte de lichidarea stocului dupa care vei primi produsele in 4-5 saptamani. Iar plata o faci ramburs fara sa ai nevoie de un card de credit. Daca nu esti multumita de produs il returnezi si primesti banii inapoi. Iar daca vrei sa fii la curent cu toate campaniile de reduceri, te abonezi la newsletter. Mai simplu de atat nici ca se poate!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram