“Decizii” – o noua campanie ARAS

9 ianuarie 2012

Spotul este o animatie 2D cu trei personaje (pacientul, un dracusor si un ingeras) menite sa atraga atentia asupra alegerilor pe care le facem, asupra necesitatii informarii complete si corecte, asupra riscurilor de infectare si, mai ales, asupra importantei tratamentului. Pentru vizionare si dat mai departe, aveti spotul pe acest link: http://www.youtube.com/watch?v=CsXZWgptBxM

In plus, in fiecare dupa-amiaza de luni, la telefonul gratuit 0800800033 vor raspunde de acum consilieri intre egali (persoane care traiesc cu HIV). Ei vor oferi in deplina cunostinta de cauza informatii despre HIV, tratament, suport social, drepturi, responsabilitati.

Dezvoltarea campaniei “Decizii” si a serviciului SIDA Helpline a fost posibila cu sprijinul Bristol Myers Squibb.

SIDA Helpline este un serviciu gratuit de informare cu privire la infectia cu HIV, serviciu care functioneaza de 18 ani, fiind una dintre primele linii telefonice de informare, educare si consiliere din Romania.

SIDA Helpline primeste lunar peste 2000 de apeluri, dintre care 400 sunt referitoare la HIV/SIDA si sanatate. Majoritatea intrebarilor se refera la caile de transmitere, testarea HIV, metode de prevenire. Sunt, de asemenea, intrebari referitoare la serviciile disponibile, informatii legislative, dar si solicitari de sprijin social.

Asociatia Romana Anti SIDA este o organizatie nonguvernamentala care asigura servicii de prevenire HIV/SIDA, precum si servicii psiho-medico-sociale adresate persoanelor infectate cu HIV.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram