Puterea vindecatoare a galbenelelor pentru pielea sensibila a bebelusilor firesc de la Weleda

6 ianuarie 2012

O gama foarte apreciata, special conceputa pentru bebelusi este gama Weleda Baby cu galbenele, creata dintr-un melanj de ingrediente atent selectate, provenite in mare parte din plante cultivate biodinamic in propriile gradini Weleda de langa Sttudgart. Pe langa extractul biodinamic de calendula, aceste produse contin si musetel, uleiuri din seminte si fructe coapte natural la soare precum migdalele si susanul, ceruri protectoare (lanolina si ceara de albine), extracte din plante medicinale si uleiuri esentiale parfumate ale plantelor aromatice, care ajuta la mentinerea sanatatii pielii bebelusilor, stimuland dezvoltarea sa echilibrata si sanatoasa. Calendula este deosebit de valoroasa pentru marirea rezistentei pielii delicate a bebelusilor si un ingredient de baza in prevenirea si chiar tratarea tenului cu tendinta de dermite.

In cadrul medicinei antropozofice, Calendula ocupa un loc central in tratamentul leziunilor si al inflamatiilor. Ea are o actiune regulatorie, restrictiva si regeneratoare: curata ranile sau iritatiile cauzate de scutece, calmeaza procesele inflamatorii si stimuleaza crearea de nou tesut. Puterile sale vindecatoare sunt concentrate si puse in valoare de Weleda prin procedee specifice.

De 90 de ani, Weleda foloseste efectul binefacator al acestei plante, Calendula fiind cultivata in propriile gradini biodinamice din Wetzgau, in Germania. Mai mult de o tona de flori proaspat culese sunt prelucrate in fiecare an, gama Weleda Baby fiind recomnadata de peste 70% din moasele din Germania.

Pielea nou-nascutilor este cu mult mai subtire decat cea a unui adult, asadar fiind mai permeabila si delicata la factorii externi, are nevoie de o atentie speciala, dar mai ales de o ingrijire constanta. Pielea lor fina este mijlocul prin care ei interactioneaza prima data cu mediul inconjurator, de aceea este importanta protectia acesteia, dar fara a-i prejudicia capacitatea de perceptie. Putem spune ca extractul de galbenele este ingredientul-minune care sta la baza sanatatii bebelusului tau, dar rolul uleiurilor vegetale este si el extrem de important. Spre deosebire de uleiurile minerale ( petroleum si parafina), ele nu inchid porii, lasand pielea sa respire si sa se hidrateze.

Foarte important este si faptul ca produsele din gama Weleda Baby nu contin nici substante sintetice pentru parfum, culoare ori conservare, nici materii prime pe baza de uleiuri minerale. De asemenea, aceste produse prezinta o buna toleranta confirmata dermatologic si pot fi utilizate inca din prima zi de viata a bebelusului. Mai mult, cremele hidratante Weleda cu galbenele sunt multifunctionale deoarece se pot folosi atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Gama Weleda Baby contine produse de ingrijire completa a bebelusilor: uleiuri pentru masaj, creme si lotiuni pentru ingrijirea pielii si a zonei scutecului. Va prezentam doua dintre produsele acestei game:

Lotiune de galbenele pentru bebelusi. Hidratarea pielii delicate.

Pielea delicata a bebelusului este hidratata si protejata pe termen lung cu aceasta lotiune nutritiva. Aceasta este constituita dintr-un amestec de extracte vegetale naturale care fac ca pielea proaspat imbaiata a bebelusului dumneavoastra sa straluceasca de prospetime si suplete, protejand-o in acelasi timp de uscaciune. Extractul biodinamic de galbenele calmeaza inflamatiile pielii si invelesc bebelusul intr-un strat placut de caldura, ca o imbratisare plina de iubire. Baza usoara formata din ulei de migdale dulci asigura asimilarea rapida a acestei formule hidratante, in timp ce ceara de albine catifeleaza si protejeaza pielea bebelusului.
Lotiunea poate fi aplicata zilnic pe pielea bebelusului, dupa baita. Pret: 58 lei

Crema de fata hidratanta cu galbenele. Hidrateaza tenul sensibil.

Tenul delicat al bebelusilor sau al copiilor este protejat si calmat cu blandete de aceasta crema cu textura usoara. Amestecul de extracte vegetale naturale atent selectionate stimuleaza functiile naturale ale pielii ce ramane perfect hidratata. Acizii grasi esentiali continuti in uleiul de migdale dulci, impreuna cu ceara de albine, protejeaza pielea bebelusului de deshidratare, ea devenind supla si catifelata. Pret: 34 lei.

Produsele Weleda sunt disponibile in farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar si in magazinele naturiste si magazine online, din toata tara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc).

Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei. Ele sunt produse in Germania, la Schwäbisch Gmünd, in apropiere de Stuttgart.

Despre Weleda
Orientata catre viitor, dar cu multi ani de experienta in spate, moderna, pastrandu-si insa traditia antropozofica, Weleda este compania care creeaza produse medicale si de ingrijire a corpului bazate pe gandirea holistica conform careia omul trebuie sa traiasca in armonie cu natura. Weleda a fost infiintata in anul 1921, ca laborator farmaceutic, avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator mondial de remedii naturale si produse complete de ingrijire a corpului! Pentru informatii suplimentare vizitati-ne pe www.weleda.com.ro si www.weledababy.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram