Cum sa fii La Femme Fatale de Revelion

27 decembrie 2011
Autor:
dowmedia08

Se apropie Revelionul si inca esti in cautarea rochiei perfecte care sa te transforme, sa te defineasca si in care sa te simti confortabil?

De Revelion poarta o rochie neagra din dantela si cu siguranta vei fii La Femme Fatale

Pentru un eveniment atat de special stilistii recomanda o rochie indrazneata, pentru o La Femme Fatale veritabila! Indiferent de rochia aleasa, atitudinea este cea mai importanta.

O rochie neagra, din dantela, din colectia La Femme, va atrage toate privirile la petrecerea Noului An. Sezonul acesta designeri ca Emilio Pucci, Bluemarine, Prabal Gurung sau Marc Jacobs au cazut prada acestui material seducator.

Dantela este extrem de sexi, asa ca in functie de personalitate se poate “imblanzi” cu o pereche de botine si un sacou barbatesc, sau poate fi purtata ca atare, “asortata” cu un ruj rosu si un parfum a la Marilyn Monroe.

Pentru femeile mai putin indraznete, in colectia La Femme exista modele cuminti, rochii cu decolteu rotunjit si o funda mare aplicata, asortata cu o coafura tip coada de cal. Desi pare banal, in colectia Marc Jacobs se vede cat de potrivita este asocierea.

Pentru Revelion alege culori metalice si vei straluci ca o veritabila La Femme Fatale

Rochia este arma prin care o femeie poate seduce, asa ca de Revelion se poarta rochiile in culori metalice. Vedetele au adorat metalicul si paietele sezonul acesta si nu uita ca se poarta de la Lauren Hutton incoace si se va purta si in sezonul urmator.

Inspira-te fie din colectiile Rodarte, Jenny Packham, Anna Sui, fie de la vedetele care adora metalicul si paietele ca si Jennifer Lopez, Camilla Belle, Rachel Evan Wood sau Beyonce.

O rochie scurta in culori metalice, se accesorizeaza cu o geanta plic si o coafura lejera, cu parul prins la spate in stilul anilor ’20.
Rochii metalice sunt disponibile in magazinele La Femme sau online pe www.lafemme.ro. Materialele sunt de calitate si sa se aseze bine pe orice silueta.

La petrecerea de Revelion indrazneste sa fii La Femme Fatale purtand o rochie asimetrica

Rochiile asimetrice, cu un umar dezgolit, combina inocenta cu senzualitatea. Acestea sunt deosebit de elegante, diafane si in functie de model, extrem de sexi.

In colectiile Valentino, Prada sau Lanvin, designerii s-au indragostit de feminitatea si glamour-ul rochiilor asimetrice, pe un singur umar.

Celebreaza femeia fatala din tine si poarta rochii de seara deosebite din colecta La Femme!
Si nu uita un lucru demn de o adevarata La Femme Fatale: rochia trebuie sa o porti tu, nu sa te poarte ea pe tine.

Despre La Femme

Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate.

Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram