CliniClovnii – Mos Craciun impart cadouri pentru micutii pacienti ai spitalelor din Bucuresti Brasov Timisoara si Iasi

22 decembrie 2011
Autor:
dowmedia08

“CliniClowns reuşesc să bucure copiii internaţi în spitalul nostru prin activitatea pe care o desfăşoară cu profesionalism şi dăruire. Cu siguranţă momentele petrecute cu copii în compania actorilor de la CliniClowns sunt frumoase şi speciale , iar faptul că se desfasoară in spitalul nostru este o asociere pozitivă în mintea şi sufletul unui copil. Ne bucurăm pentru copiii care au şansa să întâlnească actorii CliniClowns în spitalul nostru, ei înlătură îngrijorarea şi neliniştea unui copil internat în spital, aducându-i o bucurie şi un zâmbet nevinovat. Le mulţumim pentru tot ceea ce realizează şi le dorim succes în continuare.
” a declarat dl. Dr Valentin Munteanu, Manager al Spitalului de Copii “Sf. Maria” din Iasi.

"Aceasta este sarbatoarea cea mai asteptata de copii, atunci cand o pot petrece alaturi de familie, in jurul unui brad frumos impodobit, asteptand cadourile mult dorite aduse de Mos Craciun. Insa, din pacate, nu toti au sansa de a se bucura pe deplin de magia unor astfel de momente. Pentru cei surprinsi de sfarsitul de an intr-un patut de spital, CliniClowns Romania, in parteneriat cu Fundatia UTI, a initiat un program dedicat acestei sarbatori: CliniClovnii - Mos Craciun impart cadouri micutilor pacienti ai spitalelor din Bucuresti" a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager Fundatia CliniClowns Romania.

Campania desfasurata la sfarsitul acestui an va aduce zambete pe fetele a aproximativ 600 de copii spitalizati si multumire in sufletele parintilor ce le sunt alaturi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram