Sportivii merituosi ai Fundatiei „Pentru Voi” premiati de Primarie

21 decembrie 2011

Sportivii merituosi ai Fundatiei „Pentru Voi” premiati de Primarie

21 decembrie 2011, Timisoara

Valentin, Remus si Cristina, beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi”, au fost premiati ieri de Primaria Municipiului Timisoara, alaturi de alti sportivi din Timisoara, care au avut rezultate deosebite in sport in anul 2011.

Cei trei tineri, antrenati de instructor sportiv Zina Costin, au participat anul acesta la Jocurile Nationale Special Olympics din Bucuresti de unde s-au intors acasa cu 8 medalii: 5 medalii de aur, 2 medalii de argint si 1 medalie de bronz!

Valentin David a fost vedeta delegatiei Fundatiei „Pentru Voi” la Bucuresti, pentru ca a castigat 3 medalii de aur, cate una la fiecare proba la care a participat: alergare 50 m, saritura in lungime de pe loc si bocce dublu baieti. Desi a fost la prima competitie nationala Special Olympics a reusit sa-si invinga emotiile si sa obtina punctajul maxim pe linie.

Remus Cotos a castigat alaturi de colegul lui Vali locul I la proba de bocce dublu baieti. In plus a mai obtinut locul II la saritura in lungime de pe loc si locul III la proba de alergare 50m. Si el a fost la prima competitie nationala de acest gen si a fost foarte incantat de programul artistic din deschidere dar si de noii prieteni pe care si i-a facut.

Krisztina Szirak a castigat locul I la proba de bocce dublu. Ea a mai castigat si locul II la proba de alergare 50m si locul IV la saritura in lungime de pe loc. Nu se astepta sa castige atatea medalii si i-a placut mult proba de alergare.

„In numele beneficiarilor nostri multumim Primariei municipiului Timisoara pentru ca a tinut cont si in acest an de sportivii cu dizabilitati merituosi, care au dovedit inca o data ca pot aduce mandrie orasului lor. Cei 300 lei primiti drept premiu a reprezentat un important ajutor financiar pentru familiile acestora in prag de sarbatori.” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.

Fotografii de la eveniment puteti gasi la www.pentruvoi.ro sau www.facebook.com/fundatiapentruvoi

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram