Cadouri de Craciun pentru femei accesoriile chic amp; trendy

20 decembrie 2011
Autor:
dowmedia08

Se apropie Craciunul si cu siguranta trebuie sa gasesti acele cadouri deobsebite pentru femeia speciala din viata ta. De la o basca sau o caciula, la un fular deosebit sau o pereche de manusi si o geanta, poti alege orice accesoriu chic si trendy pentru iubita ta din colectia La Femme, din magazinul online www.lafemme.ro !

Daca e Sarbatoare, atunci alegeti accesorii colorate si atragatoare pentru femeile din viata voastra!

Gentile, cadoul asteptat de catre toate femeile

O geanta este cu siguranta asteptata de orice femeie, asa ca La Femme ne propune gentile rosii pentru acest sezon. Daca la cadou adaugi si o pereche de manusi cu blana, atunci cu siguranta cadoul tau va fi foarte apreciat.

Basca frantuzeasca, cadoul ideal de Craciun

Daca stii ca persoanei careia doresti sa ii cumperi un cadou ii place sa poarte basti sau caciuli, atunci La Femme iti recomanda basca frantuzeasca! Un astfel de cadou se potriveste perfect unei personalitati boeme!

Caciula tricotata, cadoul de Craciun perfect pentru sezonul rece

Daca stii ca peroana respectiva iubeste tricotajele, atunci sigur nu vei da gres cu o caciula tricotata. Se asorteaza perfect la o tinuta de iarna si este si la moda.

Fulare si esarfe, cadoul de Craciun adorat de femei

Toate femeile, indiferent de virsta sunt inebunite dupa fulare si esarfe. Lucrul acesta este de necontestat! Ceva care sa tina de cald si in care sa arate foarte stylish, in acelasi timp.

Nu ai cum sa dai gres daca vei face cadou un fular crosetat. Este foarte elegant, chic si trendy!

Manusile, cadoul de Craciun apreciat de femei

Manusile sunt vedetele de necontestat ale sezonului iarna 2011/2012. Asa ca ele reprezinta un cadou binevenit pentru orice femeie. Daca vrei sa faci un cadou chic si trendy in aceasta iarna, atunci alege o pereche de manusi colorate cu blana!

Trebuie doar sa stii ce ii place si ce i s-ar potrivi iubitei tale si sigur vei gasi cadouri de Craciun in magazinul online www.lafemme.ro, plus ca ai transport gratuit si reducere de 20% la cumparaturi de peste 200 lei.

Despre La Femme

Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate.

Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

Daca nu poti ajunge in nici unul din magazinele La Femme sau pur si simplu iti place shoppingul din confortul casei tale, poti gasi toata gama de produse si in magazinul online. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.lafemme.ro si sa comanzi produsele pe care ti le doresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram