Nevis Spa amp;Wellness primul centru spa din Oradea

20 decembrie 2011
Autor:
dowmedia08

Punem preţ pe calitate, de aceea folosim produsele La Cremerie si ne bucuram de susţinerea partenerului nostru pentru remodelare corporala, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic din Bucuresti. Produsele La Cremerie folosesc doar ingrediente de o calitate superioara, 100% naturale, alese din randul celor mai buni furnizori din intreaga lume. Cremele si uleiurile de masaj folosite sunt obţinute din ingrediente naturale care protejeaza si hranesc pielea. Caviarul, crinul alb, sampania, petalele de trandafiri, aurul, ciocolata, ceaiul verde, cofeina, hammamul, mustul de struguri sunt ingredientele esenţiale care constituie baza unor tratamente atragatatoare, revigorante, menite sa ofere o experienta unica.
Indiferent ce terapie ai alege, simţurile tale vor experimenta culmi nebanuite pana acum. Pe rand sau toate odata! Poţi alege din nenumaratele ritualuri de masaj corporal, tratamente corporale, peeling-uri pentru pielea lipsita de elasticitate, impachetari cu namol, tratamente faciale antiaging sau de regenerare intensa. In cazul in care vrei sa-ţi reintri in forma, poţi opta desigur pentru pachetele de remodelare corporala unde vei gasi aparatul Ultratone, un concept nou si revoluţionar care include biostimulare, ultrasunete si microcurenţi sau impachetarile cu parafango si termocuverta, toate asociate cu cateva sedinţe la sala de fitness dotata cu aparatura moderna. Iar pentru o piele sanatoasa, bronzul organic este ideal pentru menţinerea bronzului si in anotimpul rece.
Dupa popasul in lumea relaxarii, te invitam intr-o incursiunea in lumea apelor, unde te vei putea delecta cu piscina acoperita sau jacuzzi, dusul Vichy si Tropical, o serie de terapii menite pentru relaxarea nervoasa. Continua apoi cu incursiunea in lumea fierbinte a saunelor si descopera baia de abur alaturi de una dintre cele doua saune: Aromasauna si Old Sauna.
Bineinteles ca cei care vor beneficia de terapiile complexe ale SPA-ului, vor alege sa-si petreaca si seara la Hotel Nevis, recent extins si adus la standarde de 4*. Hotelul isi intampina oaspeţii cu 66 de spaţii de cazare, mobilate modern, imbinand confortul interioarelor spaţioase cu serviciile de calitate. Dupa o escapada in cabinele de masaj unde poţi incerca unul dintre masajele binefacatoare, poţi incerca meniurile light si bucataria restaurantului, capabila sa satisfaca toate capriciile culinare ale oaspeţilor. Hotelul dispune si de o sala de conferinţe ce poate gazdui un numar de pana la 150 de participanţi.
Nevis Spa&Wellness este dedicat celor care constientizeaza ca in confruntarea cu situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi, succesul este posibil numai daca suntem in cea mai buna forma psiho-fizica. Terapiile pe care le vei gasi aici sunt ceea ce ai nevoie pentru o sanatate mai buna, pentru un aspect exterior sanatos si frumos, pentru echilibrul vital dintre minte si corp. Aici vei putea experimenta complet conceptul de „confort al simţurilor”, gandit pentru adevarata stare de bine a trupului si spiritului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram