Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice are un nou Consiliu de conducere

13 decembrie 2011
Autor:
dowmedia08

„Vom face ca familia comunicatorilor din Romania sa devina mai puternica si ca rolul relatiilor publice ca functie de management sa fie cat mai corect inteles. Ii invitam in Asociatie pe toti profesionistii din domeniu, care cred in valorile profesiei noastre si care pot si vor sa contribuie la dezvoltarea comunicarii”, a declarat Sandra Pralong, noul presedinte al ARRP. „Totodata, le multumesc pentru consecventa tuturor celor care au contribuit la evolutia acestei Asociatii de la infiintare si pana astazi”.
Sandra Pralong are o bogata experienta in domeniile PR, ONG si guvernamental si, istoric vorbind, este cel de al saselea presedinte al ARRP, dupa Liviu Muresan, Rodica Moisescu, Simona Miculescu, Dumitru Bortun si Rares Petrisor.
In urma alegerilor, componenta actualului Consiliu de conducere este urmatoarea: Presedinte - Sandra Pralong; Vicepresedinte pe domeniile educatie si institutii publice - Alina Dolea; Vicepresedinte pe domeniul companiilor de PR - Gabriel Paslaru; Membri - Anca Gheorghe, Andreea Nastase si Mireille Radoi; Secretar General - Mona Ardeleanu.
In actuala sa formula, echipa de management a ARRP isi propune sa creasca eficienta structurii de conducere. Ca urmare, potrivit noului Statut, Consiliul de conducere are acum sapte membri, fata de saptesprezece in formula anterioara. Astfel, conducerea va putea sa ia decizii si sa le implementeze cu mai mare rapiditate.
Misiunea Consiliului de conducere este asistata de un Consiliu de onoare, care contribuie la definirea pozitiei ARRP in legatura cu diverse situatii ce privesc etica profesionala si care pot aparea in interiorul comunitatii PR. Consiliul de Onoare ii are ca membri pe Dumitru Bortun - Presedinte, Radut Balbaie, Corneliu Cojocaru, Olga Jora si Adela Rogojinaru.

Despre ARRP
Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice este o organizatie non-profit care functioneaza din iunie 1995, reunind cadre universitare, consultanti si comunicatori institutionali. Din momentul constituirii si pana in prezent, ARRP a reprezentat principalul for de promovare si dezbatere a problematicii specifice profesiei de specialist in Relatii Publice din Romania.
De asemenea, Asociatia este o platforma de schimburi de experienta si de reprezentare a comunicatorilor romani in organizatiile internationale la care ARRP este afiliata. ARRP actioneaza in conformitate cu Codul de la Atena si cu propriul sau cod de practica profesionala, adoptat in 2008.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram