La Femme en rouge un look chic and trendy pentru Sarbatorile de Iarna

12 decembrie 2011
Autor:
dowmedia08

La Femme en rouge, look chic and trendy de Sarbatori

Cu ocazia sezonului de Sarbatori, La Femme recomanda piese de vestimentatie in nuante de rosu, din noua sa colectie pentru iarna 2011/2012. Rosul face intotdeauna diferenta, asa ca indrazneste sa porti articole de imbracaminte si accesorii in nuante de rosu, de la rochii la genti, de la bluze la sacouri. Se spune ca rosul celebreaza femeia din noi, asa ca in aceasta luna speciala, fiti La Femme en rouge! Intra in magazin online www.lafemme.ro si alege produsul favorit!

The little red dress pentru petrecerile din luna Decembrie

Rochia rosie e la fel de importanta in garderoba unei femei ca si “little black dress. Brandul La Femme a urmat recomandarile marilor designeri si vine cu articole indraznete pentru sezonul iarna 2012: the little red dress! Alege-ti rochia potrivita de pe www.lafemme.ro!

La Femme en rouge de Revelion

Articolele din colectia La Femme reprezinta punctul perfect de pornire pentru o tinuta chic and trendy de Revelion. Produsele La Femme sunt deosebite, materialele de o calitate exceptionala, iar croiala impecabila. Convinge-te de acest lucru intrand pe www.lafemme.ro!

Accente rosii pentru un look chic and trendy pentru Sarbatorile de Iarna

Noua colectie La Femme include si accesorii in nuante de rosu. O geanta rosie, asortata la un ruj de aceeasi culoare, scoate din anonimat orice tinuta. O bluza rosie te prezinta ca o femeie sigura pe sine, inteligenta si indrazneata, dar nu in ultimul timp…ultra feminina.
Rosul va fi mereu culoarea pasiunii si pasiunea trebuie intretinuta.

Despre La Femme

Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate.
Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.
Daca nu poti ajunge in nici unul din magazinele La Femme sau pur si simplu iti place shoppingul din confortul casei tale, poti gasi toata gama de produse si in magazinul online. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.lafemme.ro si sa comanzi produsele pe care ti le doresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram