Roche lanseaza cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului Idei stralucite pentru alegeri inteligente: Platforma Accu Chek Active

11 noiembrie 2011
Autor:
dowmedia08

Roche România lansează de Ziua Mondială a Diabetului 2011, o platformă online dedicată persoanelor cu diabet: www.accu-chek.ro. Dr. Cornelia Bala – preşedintele ales al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet, va da primul click oficial pe această platformă sâmbătă, 12 noiembrie, la Craiova, în cadrul simpozionului ştiinţific „Actualități și perspective în diagnosticul și tratamentul diabetului zaharat”.
Diagnosticarea cu diabet zaharat poate fi un moment descurajator în viaţa unei persoane. Accesul la informaţiile potrivite, monitorizarea constantă, alimentația, tratamentul adecvat şi o atitudine optimistă pot duce la o viaţă normală şi productivă a persoanelor cu diabet.
Roche România pune la dispoziţia utilizatorilor Accu-Chek Active platforma www.accu-chek.ro pentru o mai bună înţelegere a diabetului şi a importanţei controlului acestei afecţiuni.
www.accu-chek.ro este o platformă interactivă care încurajează adoptarea unei alimentaţii sănătoase și automonitorizarea persoanelor cu diabet. Aplicația online vine în întâmpinarea dorinţelor utilizatorilor de sistem Accu-Chek Active, oferind o abordare practică şi un ajutor în îmbunătăţirea stilului de viaţă.
Platforma cuprinde trei secţiuni: Glucometrul, Accesorii şi Extra, secţiuni care vor ajuta persoanele cu diabet să facă alegeri inteligente legate de testarea glicemiei, nutriţie şi exerciţii fizice. În secţiunea Glucometrul utilizatorii află cum și de ce este necesar să înregistreze informațiile zilnice legate de valoarea glicemiei, în diferite momente ale zilei. Secţiunea Accesorii oferă informaţii care ajută la identificarea factorilor ce influențează glicemia. Secţiunea Extra prezintă sfaturi practice despre cum pot fi reglate nivelurile glicemiei pentru o îmbunătăţire a stării generale de sănătate.
Pentru că un pas esenţial în abordarea unui stil de viaţă sănătos este alimentaţia, platforma Accu-Chek Active sprijină utilizatorii atât cu soluţii simple de calculare a numărului de carbohidraţi, cât şi cu reţete gustoase şi sănătoase, atestate de nutriţionişti.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi platforma www.accu-chek.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram