Dezbaterile Institutului de Management si Dezvoltare Durabila “Educatie la firul ierbii” – Editia a II au adus in centrul atentiei voluntariatul

25 octombrie 2011
Autor:
dowmedia08

Cele doua sesiuni ale evenimentului au vizat educatia, tema lansata in cadrul primei editii ”Educatie la firul ierbii” de catre IMDD, si protectia mediului, prin proiectul comun “Noua ne pasa de viitorul mediului! Esti alaturi de noi?”, sustinut de Fundatia Avatar. Discutiile s-au axat pe urmatoarele teme: voluntariat, implicare in comunitate, ecologie si protectia mediului.
Una dintre concluziile rezultate din dialogul cu tinerii participanti a fost aceea ca datorita varstei lor acestia se pot adapta mult mai usor la contextul social actual, iar activitatile extracurriculare pe care le desfasoara ii transforma intr-un model demn de urmat.
Feed-back-ul primit in timpul discutiilor din partea tinerilor a fost acela ca ei isi doresc sa fie voluntari, insa acest lucru trebuie sa se desfasoare intr-un cadru organizat.
Un alt subiect important al dezbaterii, dezvoltarea durabila, cu o dubla dimensiune: individuala – ca responsabilitate a fiecaruia dintre noi si colectiva, reprezentata de masurile socio-economice implementate si asumate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram