LIDL sfideaza frigul cu produsele Angora

10 octombrie 2011
Autor:
dowmedia08

LIDL sfidează frigul cu produsele Angora
Produsele din Colecţia Angora oferă confort sporit pentru sezonul rece

Bucureşti, 10 octombrie 2011 – LIDL vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă colecţie vestimentară menită să alunge frigul şi să îmbrace simţurile cu cele mai fine senzaţii. Începând din 17 octombrie, magazinele LIDL vor găzdui colecţia Angora, special concepută pentru zilele friguroase de toamnă.
Tricourile angora atât pentru El, cât şi pentru Ea sunt moi, plăcute la atingere, astfel încât pot fi purtate oricând în anotimpul rece. Toate au garanţia calităţii şi luptă impotriva temperaturilor scăzute.
Realizată dintr-o combinaţie de angora şi lână, bluza cu mânecă lungă pentru bărbaţi este de neînlocuit în această perioadă. Materialele durabile, uşor de intreţinut din care este confecţionat, transformă acest articol într-un obiect care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat.
Colecţia Angora surprinde cu variate articole practice şi călduroase, pentru întreaga familie: protecţie pentru umeri angora, alături de brâul angora şi de şosete cu inserţii antiderapante, atât pentru damă, cât şi pentru bărbaţi. Aceste articole oferă o izolare termică ridicată şi reglează temperatura pielii pentru a proteja de frig pe parcursul întregii zile.
Începând cu 17 octombrie, LIDL aduce in magazine Colecţia Angora pentru a intâmpina frigul aşa cum se cuvine! Piesele vestimentare din fibră de lână angora sunt special concepute pentru a veni în ajutor în sezonul rece. LIDL încălzeşte atmosfera şi cu preţuri mici, astfel încât aveţi motive pentru a profita din plin de ofertele din perioada imediat următoare. Toate preţurile pornesc de la 8.99 RON şi nu depăşesc 74.99 RON.
Bluză cu mânecă lungă angora, bărbaţi 74.99 RON
Indispensabili lungi angora, 59.99 RON
Protecţie pentru umeri angora damă/ bărbaţi 29.99 RON

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram