Vino la QS World Grad School Tour si aplica pentru o bursa de master sau doctorat

10 octombrie 2011

Cursuri si programe interactive, activitati practice, internshipuri, cercetare, colectiv multicultural, prieteni din toata lumea, campusuri minunate, experiente internationale de neuitat, acestea sunt doar cateva din motivele care ii determina pe tinerii romani sa plece la studii in strainatate.

Prin participarea la evenimente educationale, precum QS World Grad School Tour, tinerii pot afla informatii despre surse de finantare oferite atat de universitati, cat si de alte organizatii. QS ofera participantilor la QS World Grad School Tour posibilitatea sa aplice pentru burse insumand 1.2 milioane $. Pe langa faptul ca ofera propriile distinctii, care includ QS Leadership Scholarship – US$10,000 sau QS Community Scholarship – US$10,000, OS ofera si burse in parteneriat cu universitati de prestigiu din intreaga lume, printre care se numara EDHEC, IE Business School, Melbourne, Sydney, USC Marshall, Ashridge, ESSEC, EMLYON si ESMT.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii si sa participi la eveniment . Trebuie, de asemeni, sa ai un dosar de candidatura impecabil, care sa convinga reprezentantii birourilor de admitere din cadrul universitatilor ca tu esti candidatul potrivit.

Printre universitatile care vor fi prezente la Bucuresti in luna octombrie, in cadrul QS World Grad School Tour se numara : IESE, ESSEC, London Business School, HEC Paris, EMLyon, Manchester Business School, WU Vienna sau Antwerp Management School. Studentii interesati de programe de master si doctorat in strainatate au ocazia sa afle care sunt ofertele de studii disponibile, direct de la reprezentantii universitatilor, in cadrul targului, organizat pe data de 26 octombrie, la Athenee Palace Hilton Hotel.

Participarea la eveniment este gratuita, pe baza inscrierii online: http://bit.ly/GradSchoolTourBucharest.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram