Ziua susţinatorilor la Big Build 2011

6 octombrie 2011

Inaki Berroeta - CEO Vodafone, Andrei Sulyok - CEO Lindab, Margareta Mares - CEO Europharm, Camelia Savoiu - director comunicare Lafarge Romania, Georgeta Bora - coordonator CSR al RBS Romania, reprezentani Porsche Romania, Kronospan si Gealan au muncit cot la cot cu cei pe care ii ajuta, dar si alaturi de proprii angajati care s-au inscris ca voluntari in acest proiect. Fie ca au montat placi de gips carton sau au lucrat la finisarea exterioara a caselor, ei au reusit sa dea un semnal clar si direct de implicare sociala.

Alaturi de ei au fost prezenti pe santier si Aurelian Temisan si Monica Davidescu, care au venit in familie pentru a ajuta beneficiarii Habitat. Cei doi au lucrat la casa cu numarul 8, ce va fi finalizata in mai putin de 3 zile si de care se va bucura familia Poga.

"Salut initiativa Habitat for Humanity si faptul ca ii ajutati pe acesti oameni sa aiba o casa acum cand au nevoie de ea. Ei nu o primesc de pomana, muncesc la casa lor si acest lucru este cel mai important.", a declarat Monica Davidescu.

Pe 5 octombrie pe santierul Big Build, din comuna Izesti, judetul Prahova, au lucrat 247 de oameni: voluntari corporatisti, voluntari internationali, membrii familiilor beneficiare, voluntari din comunitate, precum si 17 angajati de la firmele partenere ale sustinatorilor. Pe langa acestia, pe toata perioada mai lucreaza si 5 voluntari de la Crucea Rosie, care acorda asistenta medicala, atunci cand este nevoie, celor de pe santier.

Proiectul este desfasurat in parteneriat cu Habitat for Humanity Irlanda de Nord, Sistemul ONU in Romania si primaria Baltesti si are ca sponsor principal Fundatia Vodafone Romania. Sponsori ai evenimentului mai sunt Lindab, RBS, Lafarge, Porsche Romania, Gealan Romania, Kronospan, Rigips, Baumix, Legrand, Ciresanca, UTTEurope si Good Sign.

Big Build 2011 este desfasurat in parteneriat radio cu EuropaFM, iar parteneri media sunt Best Jobs, Agenda Constructiilor, CSRMedia, ComunicateDeAfaceri.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit care cauta sa elimine lipsa de adapost si adapostirea saracaciosa a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 400.000 de locuinte pentru 2 milioane de persoane din mai mult de 3.000 de comunitati, in 100 de tari de pe intreg globul. Habitat for Humanity Romania (Habitat pentru Umanitate) a ajutat pana in acest moment peste 2.000 de familii din Bacau, Radauti, Prahova, Neamt, Botosani, Bihor, Dolj, Constanta si Cluj sa locuiasca decent si in demnitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram