Casmara Intensive Q10 Hydro 24h – o noua crema pentru hidratarea tenului dumneavoastra

5 octombrie 2011

Casmara Intensive Q10 Hydro 24h (50 ml)– o noua crema pentru hidratarea tenului dumneavoastra!

INTENSIVE Q10 HYDRO 24h este o crema hidratanta si energizanta, care-i confera pielii o senzatie placuta si un aspect sanatos.

REZULTATE
Plina de vitalitate, protejata, hidratata, odihnita, luminoasa... Pielea dumneavoastra va fi mai stralucitoare ca niciodata.

CUI SE ADRESEAZA?
Aceasta crema are o textura usoara si se recomanda in special pentru tenul normal, mixt, uscat, lipsit de fermitate, pentru pielea care are nevoie de regenerare, care necesita un impuls de energie.
Formula sa unisex este adecvata pentru toate varstele. Poate fi aplicata pe tot parcursul anului.

MODUL DE ACTIUNE
INTENSIVE HYDRO 24H contine ingrediente active cu scopul de obtine rezultate exceptionale imediat:

MARINE COLLAGEN: crema hidratanta care favorizeaza formarea unui strat protector al pielii.

VITAMINA C: esentiala pentru stimularea si formarea noilor fibre de colagen si elastina. Reda luminozitatea tenului si diminueaza ridurile. Previne formarea radicalilor liberi. Are efect antioxidant puternic si ofera protectie impotriva radiatiilor UV.

REDUCTINE®: un amestec de proteine de ovaz si polizaharide. Cu efecte vizibile si tripla actiune asupra pielii: mentine echilibrul hidratarii, uniformizeaza microrelieful pielii si asigura nutrientii necesari pentru regenerarea celulelor.

• ACID HYALURONIC: obtinut prin biotehnologie: imbunatateste hidratarea celulelor si formeaza o pelicula pe suprafata pielii, pentru a evita pierderea de apa.

COENZYME Q10 si CREATINE: actiune simultana, cu scopul de a crea un energizant cosmetic de inalta calitate profesionala. Aceasta energie este folosita drept combustibil pentru toate procesele celulare: reactivare, reparare si revitalizare.
Este sinergia perfecta care asigura o trezire reala a pielii.

CUM SE APLICA?
Aplicati INTENSIVE Q10 HYDRO 24 ore, dimineata si seara. Pentru a intensifica actiunea, in prealabil aplicati INTENSIVE Q10 COMPLEX pe suprafata curatata a fetei, gatului si decolteului

CU CASMARA INVESTITI IN IMAGINEA DUMNEAVOASTRA!
“NU VETI MAI AVEA NEVOIE DE NIMIC ALTCEVA’’!
Misiunea echipei CASMARA: imbunatatirea calitatii vietii, cu eficacitate si frumusete prin intermediul produselor CASMARA!
Echipa COSMOPROF va sta la dispozitie cu placere pentru a va oferi consultanta necesara si este pregatita sa raspunda cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Persoana de contact: Eugenia Dinu – Director Marketing & PR

Va asteptam cu drag!
Echipa Cosmoprof,

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram