LIDL propune ținute trendy de toamna pentru copii

23 septembrie 2011
Autor:
dowmedia08

LIDL propune ținute trendy de toamnă pentru copii
Colecțiile de toamnă adresate celor mai mici clienți sunt cool, confortabile și practice

București, 23 septembrie 2011 - Preocupată de personalizarea ofertelor sale pentru toate categoriile de clienți, compania Lidl promovează articole vestimentare pentru copii de diferite vârste.
Începând de luni, 26 septembrie toate magazinele Lidl vor oferi clienților o selecţie concepută pe grupe de vârstă:
• La vârsta primilor paşi - articole vestimentare pentru bebeluşi, care se evidenţiază prin calitatea deosebită a materialelor utilizate la fabricaţie, testate pentru a corespunde standardelor de calitate LIDL*, prin culorile şi modelele vesele şi atrăgătoare.
• Pentru minivedete - articole vestimentare pentru copii de până la 7 ani, confortabile şi practice, urmând tendinţele în moda pentru cei mici, ideale pentru activităţile zilnice din sezonul rece.
• Pentru copii de vârstă şcolară – articole vestimentare trendy ce vin să formeze în garderoba preadolescenţilor ţinute cool. Din materiale catifelate de înaltă calitate, sunt ideale pentru sport şi activităţi în aer liber şi foarte uşor de combinat.
Stilul ținutelor și articolelor adresate celor mai mici vine să completeze preocuparea Lidl pentru un design funcțional, creativ, simpatic, dar și practic, adresat celor mai uzuale nevoi ale celor mici. Prețul accesibil completează atractivitatea ofertei destinată celor mici.

• * Calitatea produselor textile marcă proprie LIDL
Siguranţa şi satisfacţia clienţilor sunt esenţiale pentru Lidl. De aceea, controalele de calitate efectuate atât de Lidl cât şi de institute independente specializate au drept obiectiv perfecţiunea. Materialele textile de la Lidl trebuie să fie pe placul clienţilor, dar şi al pielii acestora. De aceea se testează, încă din faza de selecţie a materialelor, compatibilitatea cu pielea şi prezenţa substanţelor nocive. Pentru ca articolele textile să se se potrivească perfect şi să îşi păstreze aspectul timp îndelungat, prin controlul calităţii se verifică măsurile, păstrarea dimensiunilor şi comportamentul la spălare. Renumitul institut de testare Bureau Veritas şi Institutul Hohenstein verifică dacă produsele textile corespund înaltelor standarde de calitate ale companiei. Produsele textile care poartă marcajul acestor institute prezintă garanţia absolută a calităţii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram