Evenimentul Cariere in Alb 5 – Green Edition revine in atentia personalului medical din Romania

23 septembrie 2011
Autor:
dowmedia08

Plasandu-se drept cel mai mare targ de cariere si educatie in domeniul sanatatii din Europa, in aceasta toamna Cariere in Alb se deschide in 7 octombrie la Brasov, urmand sa se desfasoare in Brasov, Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures, Iasi, Galati si Constanta.

Evenimentul aduce peste 20 de companii de recrutare, din domeniul medical, oferind oportunitati de cariere in tari precum Franta, Norvegia, Suedia, Irlanda, Anglia, Elvetia, cu pachete salariale pornind de la 2 500 de euro. Personalul medical din Romania va avea posibilitatea sa afle informatii despre specialitatile cele mai cautate, posibilitatea practicarii rezidentiatului in diferite sisteme medicale din Europa, cursuri de limbi straine, programe de locum si voluntariat.

Spre deosebire de anii anteriori, cand intrarea la eveniment era libera, anul acesta vizitatorii vor trebui sa aduca un pet sau orice alt material reciclabil ca taxa de intrare. Evenimentul sustine si incurajeaza reciclarea si colectarea selectiva a deseurilor, acestea fiind elemente cheie in reducerea poluarii si protectiei mediului înconjurator. Adoptand o tema verde, Cariere in Alb 5 – Green Edition este sprijinit de asociatia Mai Mult Verde, care va sustine de la conferinte si prezentari pe aceasta tema, pana la activitati de reciclare si sensibilizare a populatiei medicale vis-a-vis de acest subiect.

La intrare, vizitatorii vor gasi cosuri speciale, pentru a plasa materialele aduse pentru reciclat.

Indiferent de gradul si specialitatea pe care o detii, prin Careers in White 5 – Green Edition iti punem la dispozitie instrumentele de care ai nevoie in cariera ta: oferte de locuri de mucna, prezentari de companii, workshop-uri interactive pe tema limbiulor straine, introducerea in sisteme medicale diferite.

Organizand peste 20 de targuri Cariere in Alb si peste 13 evenimente in domeniu, in ultimii 3 ani, evenimentul ofera sprijinul si informatiile de care nevoie personalul medical pentru o cariera de succes.

Cariere in Alb 5 – Green Edition este un targ de cariere si educatie din sistemul medical, dedicate in excusivitate:
o Doctorilor de orice grad si specialitate
o Farmacistilor si asistentilor de farmacie
o Dentistilor
o Kinetoterapeutilor
o Tehnicienilor dentari
o Asistentelor medicale
o Personalului medical auxliar
o Personalului medical administrativ
o Studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie
o Reprezentantilor Medicali
o Oricui interesat in dezvoltarea unei cariere medicale

Parteneri Media ai evenimentului: Radio 21, Agerpres, Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, Medical Manager, Info Sanatate, PharmaBusiness, Ziarul MF, Contra Boli, Sfatul Medicului, Medic.ro, Farmacist.ro, Explore TV, 24 Fun, Ziarul de Iasi, Stiri Brasov, Smart Financial, Buzz News, Best Resource, Calendar Evenimente.
Pentru mai multe detalii despre locatiile si datele de desfasurare ale evenimentului, puteti accesa http://cariereinalb.com/targ/

De asemenea, vizitatorii se pot inscrie online, accesand pagina oficiala a evenimentului, la sectiunea inregistrare: http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram