LIDL a lansat cel mai prietenos joc de shopping virtual

22 septembrie 2011
Autor:
dowmedia08

București, 22 septembrie 2011 - În perioada 19 septembrie – 16 octombrie, Lidl derulează unul dintre cele mai atractive jocuri de shopping virtual, “You never shop alone“ , destinat formării unei comunități de fani legați de interesul pentru cumpărături inteligente. Jocul lansat pe data de 19 septembrie vine cu şanse de a câştiga zilnic cumpărături la Lidl în valoare de 200 lei şi premii speciale la finalul jocului: un Mac Book Air 13 de 128 GB, o tabletă Samsung Galaxy de 16 GB, precum şi cumpărături la Lidl în valoare de 1.000 lei.

Până acum au intrat în jocul prieteniei aproape 10.000 de fani, atrași nu doar de premiile oferite,ci și de regula acestuia: cunoaşterea preferinţelor şi gusturilor cercului de prieteni. Pe scurt, jocul înseamnă: un coş de cumpărături, 5 prieteni buni şi 5 categorii de produse cu nume expresive şi haioase!

Participanţii sunt invitaţi să verifice dacă expeditorul a ales produse pe gustul lor. Pentru că o prietenie adevărată înseamnă distracţie, dar şi comunicare, empatie, sprijin. Şi dacă prietenii sunt Curăţilă şi Dulcica, Repezilă şi Prospeţilă, oare cine o fi Ronţăilă?

Jocul te ajută să descoperi cât de bine îţi cunoşti prietenii, dar şi cât de bine te cunosc la rândul lor, îţi prezintă mărcile de calitate de la Lidl şi îţi oferă şansa de a câştiga premii atractive!
Jocul face parte dintr-o amplă campanie de comunicare online, Lidl România fiind una dintre puţinele companii din retailul românesc cu implicare activă şi susţinută în domeniul Social Media. Compania este prezentă pe Facebook din data de 20 iunie 2011, având o creștere spectaculoasă încă din prima lună, când a ajuns la 40.000 de fani. În prezent rețeaua fanilor Lidl a atins un număr record de 75.000 de fani, atrași în special de comunicarea activă 7 zile din 7, de oferte exclusive, reduceri de prețuri şi iniţiative marca Lidl.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram