LIDL aduce in Romania produse inovative de dormitor

2 septembrie 2011
Autor:
dowmedia08

Secretul unei pilote catifelate şi plăcută la atingere? Fibrele de celuloză regenerată Tencel sunt cele care controlează umiditatea şi căldura, absorbând umezeala şi transferând-o în exterior. Pilota este antimicrobiană, nu se şifonează şi este uşor de întreţinut, iar matlasarea elaborată împiedică alunecarea umpluturii. Se spală foarte uşor în maşina de spălat.

Pe lângă o pilotă de calitate, e nevoie şi de o pernă de calitate. Pentru un somn plăcut, Lidl îţi propune perna cu fibre TopCool. Acestea se îngrijesc de o bună circulaţie a aerului, reglând şi evacuând umiditatea. Datorită funcţiei de susţinere şi poziţiei orizontale corect anatomice, aceasta ajută la relaxarea musculaturii cefei, umerilor şi spatelui şi asigură un somn odihnitor.

Poţi îmbrăca pilota şi perna în lenjeria de pat cu două feţe de la Lidl şi esti foarte aproape de atmosfera potrivită odihnei. Plăcută la atingere datorită conţinutului de bumbac fin, are o suprafaţă lucioasă, datorită imprimării cu pigment soft. Sistemul de închidere este ascuns, cu nasturi.

Tot la Lidl găşeşti cearşaful care îşi păstrează dimensiunea şi nu intră la apă, lucru garantat de tehnologia Sanfor. Aceasta asigură păstrarea formelor şi revenirea materialului la forma sa iniţială.

Lidl te pregăteşte şi pentru cea mai confortabilă petrecere în pijamale. Domnii sunt invitaţi să poarte pijamale din material moale şi plăcut la atingere, iar doamnele sunt invitate să-şi aleagă cămăşi de noapte sau pijamale cu pantaloni scurţi. Vei fi surprinsă să descoperi croieli confortabile, culori şi imprimeuri feminine în întreaga gamă a lenjeriei de noapte.
Lidl îţi aşterne un somn uşor cu vise plăcute! Încearcă noile tehnologii Lidl pentru un dormitor de vis!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram