Epicor isi anunta sprijinul pentru SQL Server cu nume de cod “Denali” la conferinta Microsoft Worldwide Partner

21 iulie 2011
Autor:
dowmedia08

Epicor Software Corporation, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru organizatiile din domeniile productie, distributie, retail si servicii, si-a anuntat recent, in cadrul evenimentului 2011 Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC), sprijinul sau pentru Microsoft SQL Server Code Name “Denali” – un set complet de tehnologii si instrumente enterprise-ready care permite utilizatorilor sa extraga cea mai mare valoare din informatie, la cel mai scazut cost total al proprietatii.
In urma lansarii SQL Server Code Name “Denali”, Epicor se isi propune sa-si consolideze suita sa Enterprise Performance Management (EPM), pentru a profita de nivelurile de performanta, disponibilitate si securitate imbunatatite ale acestuia; pentru a folosi instrumente sale eficientele de management si de dezvoltare; precum si pentru a oferi generatia urmatoare pentru analiza ad-hoc a datelor de BI (Business Intelligence) si a aduce o perspectiva cuprinzatoare utilizatorilor din afaceri.
„Utilizatorii urmatoarei versiuni a solutiei Epicor EPM cu SQL Server Code Name “Denali”, de la directori executivi pana la cei care lucreaza cu informatiile in organizatii, vor fi in masura sa controleze mai rapid si intr-un mod mai interactiv datele rezidente in sistemul lor de planificare a resurselor intreprinderii", a spus Herain Oberoi, Director, SQL Server BI Product Management, al Microsoft Corporation. "Epicor valorifica in mod consecvent cele mai recente tehnologii de la Microsoft pentru a stimula inovatia si a imbunatati operatiunile pentru clientii nostri comuni din intreaga lume.”
Epicor EPM este o solutie end-to-end care elimina barierele din calea unei mai bune intelegeri a afacerii, printr-o combinatie de experiente intuitive ale utilizatorului, indicatori cheie de performanta (KPI) determinate de utilizator (user driven), si analize prestabilite care au o semnificatie reala pentru afacere. Epicor EPM ofera un set complet de instrumente si aplicatii care permit utilizatorilor sa planifice, sa execute si sa analizeze – atat la nivel strategic, cat si la nivel tactic – si astfel sa alinieze activitatile cu obiectivele de afaceri. Un BI eficient este o componenta importanta a oricarei strategii EPM si este o componenta esentiala a solutiilor Epicor, permitand luarea unor decizii mai eficiente in intreaga afacere. Astazi, Epicor EPM valorifica capabilitatile de analiza avansata ale platformei Microsoft si incorporeaza concepte Web 2.0 moderne pentru usurinta in utilizare si, in ultima instanta, rezultate de afaceri fara precedent.
„Epicor este incantata sa sprijine Microsoft SQL Server code name ‘Denali’ si sa integreze in urmatoarea generatie a Epicor EPM capabilitatile de explorare de date si vizualizare rapide pe care la va oferi proiectul "Crescent" al Microsoft”, spune Hakan Ebersjo, Director, Product Marketing pentru Epicor. " Noile capabilitati de calcul in-memory ale Microsoft vor permite analiza mult mai rapida a datelor si o navigare mai usoara pentru clientii care utilizeaza solutii Epicor EPM. Interfata cu utilizatorul, intens interactiva, web-based, ofera raportare si navigare analitica inteligenta care agrega grafic datele, in timp ce Microsoft PowerPivot add-in, cu noi capabilitati analitice avansate, va permite utilizatorilor sa exploreze prin volume de date, intr-un format familiar, la viteze mult mai mari.
Epicor a dezvaluit initiativa sa Smarter Business Intelligence (BI) la conferinta sa cu utilizatorii din octombrie anul trecut, oferindu-le o idee despre planurile de valorificare a tehnologiilor analitice si de cloud computing avansate de la Microsoft, pentru a aduce afacerilor mai multe intelegeri valoroase, predictibilitate si ghidaj de performanta. Noile caracteristici disponibile odata cu "Denali "vor face ca soluția sa fie si mai usor de gestionat si de adaptat decat in prezent.
Cu Epicor EPM la baza unui BI mai inteligent, informatiile de afaceri sunt mai usor de obtinut, de impartasit si de inteles pentru clienti. Un aspect esential la platforma Epicor EPM este furnizarea de prepackaged industry analytics, care elimina nevoia suplimentara de implicare IT. Combinatia dintre "Denali", cu integrarea sa stransa cu SharePoint si capacitatea de a impartasi informatiile pe toate nivelurile organizatiei, cu proiectul "Crescent", cuplate cu continutul prepackaged Epicor, va duce la o experienta puternica si redefinitorie pentru clientii Epicor, in modul in care acestia isi pot monitoriza si derula afacerile lor.

Date noi (News Facts)
 Epicor are in plan sa valorifice SQL Server Code Name “Denali” in urmatoarea lansare/versiune a Epicor EPM.
 Clientii Epicor urmeaza sa beneficieze de performante mai ridicate in interogari si in identificarea datelor, via Microsoft’s project “Crescent” si PowerPivot.
 Pentru ca analiza de business intelligence este facuta in-memory, beneficiile constau intr-o analiza mult mai rapida, care este mult mai usor de navigat/explorat.

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation (recent fuzionata cu Activant Solutions Inc.) este un lider global, furnizor de solutii software de business pentru industriile producatoare, distributie, retail si servicii. Cu aproape 40 de ani de experienta in deservirea organizatiilor din pietele medii si a diviziilor companiilor din clasamentul Global 100, Epicor are peste 33.000 de clienti in peste 150 de tari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), pentru punctele de vanzare (POS - point of sale), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) si managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta si sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, expertiza in industrie si pasiunea pentru excelenta, Epicor isi inspira clientii sa isi cladeasca un avantaj competitiv de durata. Epicor ofera un Punct Unic de contabilizare, dorit de catre afecerile locale, regionale si globale. Epicor are sediul central in California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.

Urmariti Epicor pe Twitter la: https://twitter.com/Epicor; http://twitter.com/EpicorEMEA; http://twitter.com/Epicor_Retail.
# # #

Declaratie de perspectiva
Acest comunicat de presa include multe “declaratii de perspectiva” privind functionalitatea anticipata a produsului, disponibilitatea tehnologiei si anumite initiative ale companiei. Aceste declaratii de perspectiva, care nu sunt fapte istorice, implica riscuri si incertitudini, iar rezultatele efective ar putea sa difere. Ca urmare, evoluțiile care se asteapta compania, asa cum sunt descrise in acest comunicat, pot sa nu apara.
Compania nu da nici o asigurare, expresa sau implicita, in acest comunicat si nu isi asuma nici o obligatie de a revizui sau actualiza public nici una dintre declaratiile de perspectiva.

Epicor este o marca comerciala inregistrata a Epicor Software Corporation. Toate celelalte marci comerciale mentionate sunt detinute de proprietarii lor. Ofertele de produse si servicii mentionate in acest document sunt produse de Epicor Software Corporation.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram