Psion a lansat modelul PDA enterprise Psion EP10 – robust la un pret mic

1 iulie 2011
Autor:
dowmedia08

Perfect adaptat pentru diverse aplicatii cum ar fi: service pe teren, livrare prin posta si prin curierat, ticketing si management de eveniment, precum si pentru transport si securitate, EP10 a obtinut deja un succes semnificativ. Compania a primit un numar fara precedent de pre-comenzi pentru EP10 cu 7.000 de bucati pentru livrare in urmatoarele 12 luni. In total, valoarea pre-comenzilor pentru EP10 ajunge la circa 5 milioane de lire sterline.

De asemenea, EP10 a obtinut reactia pozitiva a pietei dupa testarea extensiva pre-lansare de catre parteneri si clienti. In total, EP10 a fost supus la circa 100.000 de ore de testare in laborator si pe teren.

"Toate comenzile si feedback-ul pe care l-am primit de la inceputul anului pentru EP10 ne arata ca acesta este dispozitivul pe care clientii si partenerii nostri il asteptau", a declarat John Conoley, Chief Executive Officer, Psion PLC, completand: "Mai mult decat atat, prin lansarea acestui produs pe piata on-time si on-buget, marcam o noua lansare de succes pentru Psion".

EP10 ofera toate caracteristicile si durabilitatea unui computer mobil high-end sub forma unui dispozitiv compact accesibil. Datorita conectivitatii wireless care include caracteristici bogate, echipamentul poate fi folosit oriunde, de catre persoane care au acces la date de la distanta, cum ar fi curieri, tehnicieni de service sau agenti.

Echipat cu procesorul AM3715 Sitara ARM de la Texas Instruments, terminalul EP10 este cel mai rapid dispozitiv din categoria sa. Acesta ofera un ecran LCD de 3,7 inch cu touch screen integrat, scanner 2D omni-directional, camera de 3,2 megapixeli cu autofocus si flash LED, precum si cele mai recente standarde de comunicatii mobile, inclusiv CDMA/GSM, GPS, Wi-Fi si Bluetooth.

Pentru a ne asigura ca EP10 este o investitie pentru viitor, dispozitivul ofera gama cea mai larga de senzori din industrie: giroscop, senzor de lumina, GPS, magnetometru (busola digitala), accelerometru si senzor de proximitate. Acesti senzori pot fi personalizati in continuare atat prin dezvoltarea de kituri de software cat si hardware disponibili pentru parteneri.

Psion a sustinut mereu modularitatea in produsele sale si EP10 nu face exceptie. Dispozitivul suporta tastaturi modulare, alegerea de baterii, un slot pentru un card de memorie micro-SD si module de expansiune snap care permit adaugarea de functionalitati interfetelor hardware personalizate, cum ar fi: porturi de intrare / iesire, integrare RFID si cititoare biometrice.

Despre Psion – Psion este pionierul calitatii in materie de terminale mobile portabile si aplicabilitatea lor in pietele industriale din lumea intreaga. A adus inovatie in mobile computing din 1980, incepand cu inventarea PDA-urilor, toate acestea pentru a-si ajuta clientii la nivel mondial in rezolvarea problemelor de business cu care se confrunta in ziua de azi. Printre clientii Psion se numara: Volkswagen, SNCF, RWN npower, E. ON, BMW, Goodyear, Aeroporturile Copenhaga, BNSF si multi altii.

Despre Novensys – Cu o experienta de peste 10 ani in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services. Novensys distribuie echipamentele Psion EP10 in Romania si alte componente modulare ale acestei linii.

Pentru mai multe informatii:
Monica MUSCA, PR Manager Novensys Corporation, 031 22 81 000, [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram