EFT Romania a incheiat contracte de furnizare a energiei catre Stirom si Lukoil

23 iunie 2010

EFT Romania S.r.l., filiala romaneasca a Grupului EFT, a semnat contracte de furnizare a energiei cu producatorul de sticla Stirom si cu compania petroliera Lukoil din Romania.
Incepand de la 1 iulie, EFT Romania va furniza energie electrica fabricii Stirom din Bucharest si rafinariei Lukoil din Ploiesti. Consumul anual al Stirom se ridica la 45GWh, in timp ce rafinaria Lukoil de la Ploesti utilizeaza 200 GWh pe an. Aceste actiuni marcheaza continuarea extinderii Grupului EFT pe piata consumatorilor eligibili locali, dupa recentul succes privind furnizarea de electricitate catre fabricile de ciment Holcim din Romania.
"Ne bucura acest rezultat si faptul ca lunile de pregatiri si de studiu de piata dau acum rezultate. EFT ara capacitatea de a oferi clientilor sai preturi competitive si solutii inovatoare. Noi vedem extinderea pe piata interna drept principala zona de dezvoltare pentru perioada urmatoare. Datorita acestor rezultate, portoliul EFT Romania de pe piata interna a crescut la 450 GWh, si ne asteptam sa ne extindem puternic in lunile urmatoare", a declarat Aurelia Mocanu, directorul Departamentului de Furnizare Energie din cadrul EFT Romania.
Stirom este principalul producator de articole de sticlarie si ambalaje din sticla din Romania, in timp ce rafinaria Lukoil din Ploesti reprezinta 25% din piata petroliera romaneasca.
EFT este liderul furnizorilor de energie din Europa Centrala si de Sud Est. In 2009, Grupul a livrat 17 TWh de energie in 19 tari si a avut o cifra de afaceri de 1 miliard de Euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram