INSCRIE TE LA GALA SANATATII editia 2010 pentru a castiga unul din cele mai importante premii ale anului in domeniul sanatatii

28 ianuarie 2010
Autor:
dowmedia08

In decembrie 2010 va avea loc editia a III-a a Galei Sanatatii, cel mai important eveniment dedicat premierii performantelor din sanatatea romaneasca! Gala Sanatatii este un eveniment care implementeaza un concept inovator, incurajand recunoasterea si aprecierea tuturor celor care contribuie la imbunatatirea sanatatii din Romania: medici care au obtinut rezultate remarcabile pe parcursul ultimului an, manageri de top din industria medicala, profesori, societati medicale, asociatii de pacienti, jurnalisti, companii farmaceutice si asociatii ale studentilor la medicina.
Toate realizarile importante din sanatate si toate persoanele care au obtinut rezultate remarcabile in domeniul sanatatii, pe parcursul anului 2010, pot intra in competitie pentru unsprezece categorii de premii:
Premiul pentru leadership medical (public/privat)
Premiul pentru inovatie si devotament in medicina
Premiul pentru cea mai dinamica societate medicala
Premiul pentru cea mai implicata asociatie de pacienti
Premiul pentru programe business dedicate sanatatii (investitie privata/investitie de stat)
Premiul pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii
Premiul pentru cea mai buna campanie de responsabilitate sociala
Premiul pentru cea mai buna campanie initiata de o companie farmaceutica
Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate (presa scrisa/presa audio-vizuala)
Premiul pentru activitate publicistica
Premiul pentru cea mai activa asociatie a studentilor la medicina.

Pentru a putea recompensa si aplauda si in anul 2010 reusitele din sanatate, trebuie mai intai sa le cunoastem si sa le facem, la randul nostru, cunoscute. Daca ai un cuvant de spus, lasa-l sa se faca auzit la Gala Sanatatii! Propune nominalizari, inscrie-ti proiectul, compania, institutia sau liderul in cea mai importanta manifestare de premiere a valorilor si performantelor anului din domeniul sanatatii!
Competitia pentru aceste premii se deruleaza pe site-ul evenimentului: www.galasanatatii.ro. Inscrierea pentru Gala Sanatatii, editia 2010, se poate face incepand din luna ianuarie a.c., prin completarea formularului disponibil pe site, invitatia de inscriere fiind deschisa oricarei persoane care a avut un cuvant de spus in domeniul sanatatii, pe parcursul anului 2010. Fie ca sunt descoperiri sau practici care revolutioneaza posibilitatile de diagnostic si tratament, fie ca sunt eforturi de informare corecta si constientizare publica asupra unor aspecte legate de sanatate, sau actiuni menite sa imbunatateasca, in diferite aspecte, starea sistemului de sanatate romanesc si conditia pacientului, aceste realizari trebuie sa fie cunoscute! Oricine poate inscrie in concurs oameni sau proiecte care merita sa fie premiate la Gala Sanatatii, editia 2010.
Gala Sanatatii este locul de intalnire a celor mai mari actori de pe scena medicala din Romania, intr-o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a „sanatatii” autohtone. Scopul acestui eveniment este de a incuraja valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performanta in sanatate.
Sanatatea Media Group, organizatorul acestui eveniment, este o companie de comunicare si relatii publice specializata pe domeniul sanatatii, care desfasoara, pe langa activitatile specifice de PR, numeroase evenimente, campanii si proiecte in domeniul medical. Sub sloganul „Medicii fac minuni. Noi le comunicam lumii”, Sanatatea Media Group este unul dintre cei mai mari comunicatori pe domeniul sanatatii din Romania. De asemenea, Sanatatea Media Group detine marca SanatateaTV.ro, prima televiziune online dedicata in exclusivitate sanatatii.

www.galasanatatii.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram