Mezzaluna Restaurant mancaruri italiene delicioase pregatite dupa retete originale italienesti

6 martie 2017
Autor:
Fortin

Multe mancaruri italiene au fost preluate de diverse bucatarii internationale, integrandu-le in categoria produselor universale. Specificitatea lor, insa, nu se pierde, iar Restaurantul Mezzaluna di Laura promite experiente gastronomice unice si cat mai apropiate de gustul original italienesc.

Mancaruri italiene intr-un ambient relaxant si primitor, la restaurant Mezzaluna di Laura

Desi se spune ca mancarea specifica unei anumite zone se poate savura la adevarata ei valoare doar in locul de unde provine, Mezzaluna.Restaurant incearca sa combata aceasta zicala, oferind mancaruri italiene extrem de savuroase si cu un gust care poate fi usor confundat cu cel original. Arhitectura localului a fost gandita de asa natura incat sa insufle vizitatorilor o atmosfera relaxanta. Desi mic, localul este extrem de chic si intotdeauna plin de musafiri.

Mezzaluna.Restaurant- cea mai buna alegere pentru o masa savuroasa si sanatoasa
Italienilor le-a fost dintotdeauna specifica voia buna. Orice masa pentru ei este un prilej de sarbatoare. Tocmai de aceea acorda o deosebita atentie prepararii mancarii, alegand doar produse proaspete, sanatoase si aromate.
Imprumutand obiceiurile italienilor, echipa Mezzaluna di Laura se straduieste ca ingredientele pentru mancarurile italiene pregatite sa fie intotdeauna de calitate. Fiecare produs in parte este pregatit cu pasiune si iscusinta, primordiala fiind de asemenea si calitatea. Cllientii sunt intotdeauna primiti cu ospitalitate iar pentru ei, echipa incearca sa-si imbunatateasca permanent serviciile, pentru ca experienta oferita sa fie de fiecare data una si mai buna.

Dragostea trece prin stomac- Mezzaluna.Restaurant iti ofera mancaruri italiene de care te vei indragosti

Iubitori infocati, italienii par sa fi pus din dragostea ce-i caracterizeaza si in preparatele pe care le-au facut recunsocute pe plan mondial. Restaurantul Mezzaluna di Laura incearca sa ofere aceasta dragoste nu numai prin mancarurile italiene atent pregatite, ci si prin ospitalitatea si amabilitatea personalului.
Ingredinte alese, precum busuiocul, usturoiul proaspat, anghinarele si uleiul de masline, aduc in farfuriile clientilor o adevarata poveste culinara italieneasca, si le stimuleaza simturile. Preparatele restaurantului surpind prin gust, miros, dar si prin infatisare, fiecare farfurie in parte fiind pregatita nu doar cu pasiune, dar si cu atentie.

La Mezzaluna di Laura, Italia este mai aproape de tine- mancaruri italiene delicioase
Mezzaluna di Laura este rezultatul iubirii pentru bucatarie si pentru cultura gastronomica de pe coasta mediteraneana. Echipa administrativa a localului a incercat sa aduca Italia mai aproape de iubitorii ei locali, servind mancaruri italiene specifice si cu un gust deosebit. Astfel, chiar in centrul capitalei, respectiv pe Calea Dorobanti, va asteapta un local care intruchipeaza ideal universul italian. Puteti face o excursie imaginara in zonele rurale ale Italiei, acolo unde gatitul se impleteste armonios cu peisajele.
Meniul restaurantului conține o diversitate de preparate si arome, gatite in conditii excelente si cu produse de calitate. Chiar si cei mai infocati pasionati de gastronomie s-au declarat impresionati de calitatea produselor Mezzaluna.Restaurant.

Mai multe informatii despre meniul pus la dispozitie, rezervari sau posibilitatea livrarii produselor la domiciliu gasiti pe site-ul www.mezzaluna.restaurant sau la numarul de telefon: 0729 591 469.
Va asteptam!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram