Modele de rochii cu umerii goi sau corset pe ShopAlert Fii chic

3 martie 2017
Autor:
AUTHORITY

Sosirea noului sezon este marcata pe ShopAlert de aparitia unor variante trendy si a unor filtre noi de cautare, cu ajutorul carora vei "descoperi" cele mai frumoase rochii de seara sau casual. Genul de model care lasa umerii liberi s-a mentinut mereu in trenduri, iar stilistii iti propun pentru lunile urmatoare noi outfit-uri de acest tip. A sosit momentul sa renunti la rochiile cu design banal si sa faci loc in garderoba ta pentru variante pline de personalitate. In secolele trecute, a purta corset nu era nimic iesit din comun, acest articol vestimentar fiind o piesa de baza a garderobei fiecarei femei. In prezent, vei regasi liniile sale elegante in designul rochiilor promovate de site-ul de fashion.

O serie de creatii superbe, a caror croiala lasa umerii goi, te asteapta acum la sectiunea dedicata acestui tip de tinuta. Daca in anii '80 se purtau acele sacouri cu umerii accentuati de care unele dintre noi isi amintesc, propunerile pentru noul sezon se refera la versiuni elegante si pline de feminitate. Zeci de variante de rochite fara umeri te asteapta online, intr-o mare varietate de culori.

Iubitoarele de fashion vor gasi la aceasta sectiune o superba rochie cu imprimeu floral, care se vinde la pretul de 919 lei. Nuantele pastelate si print-ul plin de delicatete se suprapun in mod inspirat peste croiala umerilor, rezultatul fiind unul de o eleganta deosebita. In cele ce urmeaza, vei descoperi cateva variante deosebit de interesante, selectate cu atentie din ofertele magazinelor de profil.

 

 

Modele chic de rochii cu umeri goi, pe care nu trebuie sa le ratezi

O rochie de seara din saten, disponibila in doua nuante la aceasta sectiune, poate fi o alegere deosebit de inspirata pentru orice petrecere. Diverse modele chic de rochii cu umeri goi si design inedit au fost incluse in oferta plina de originalitate a site-ului de fashion. O paleta primavaratica de culori, texturi si materiale fine alcatuiesc oferta ampla a acestei complexe platforme online.

Diverse variante casual din materiale fluide si avand culori pastelate sau tonuri neutre pot fi admirate in selectia afisata online pe pagina de moda. Usoare si foarte chic, rochiile de genul acesta pot fi purtate in diverse ocazii, avand un aer tineresc si relaxat.

 

Modele de rochii cu corset de pe platforma ShopAlert

Daca te pregatesti pentru o petrecere eleganta, poti alege o rochie de cocktail avand corset de culoare neagra, fusta conica si bretele in "V" unite in partea superioara a bustului. Preturile pentru superbele modele de rochii cu corset de pe platforma ShopAlert  incep in jurul sumei de 65 lei. O varianta foarte eleganta, cu fronseuri din matase naturala, costa mai mult de 2200 lei. Acest gen de croiala a castigat atentia specialistilor in fashion ai site-ului ShopAlert, care au completat oferta prezentata online cu modelele cu umerii goi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram