Modele de genti Dolce amp; Gabbana si Gucci oferite de Gentuim

2 martie 2017
Autor:
AUTHORITY

Brandul Dolce & Gabbana isi mentine stilul caracteristic oferind iubitoarelor de accesorii elegante modele cu design rafinat, care lasa sa se observe accente vesele de rosu, accesorii metalice originale si imprimeuri deosebite. O geanta decorata cu un superb imprimeu floral pe fond alb costa 9448 lei, iar variante mai ieftine de la acest brand se vand la preturi in jur de 1600 lei. Acesta este costul unui model de culoare roz pastelat, prevazut cu o bareta chic din metal auriu.

Gentilor de dama Dolce li se adauga modele cu imprimeuri iesite din comun - acesta este cazul unui articol care se vinde cu 9034 lei pe site-ul de provenienta, avand pe partea din fata imagini ale unor personaje din desene animate. Farmecul colectiilor de genti semnate Dolce & Gabbana promovate pe Gentuim este pur si simplu iesit din comun, iar frumusetea modelelor disponibile le va cuceri pe vizitatoarele site-ului. Accesoriile semnate Gucci adauga o nota de rafinament paletei superbe de stiluri si culori prezentate pe site.

Alegeti sa purtati gentile elegante marca Gucci

Platforma Gentuim va pune la dispozitie variante elegante de genti de firma, care pot fi asortate cu un compleu in stil office sau cu o tinuta casual de dama, iar preturile rezonabile oglindesc calitatea unica a acestor accesorii. Putem spune ca gentile elegante marca Gucci nu au voie sa lipseasca din garderoba unei femei rafinate. Daca intrati pe site, veti avea ocazia sa optati pentru accesorii in nuante unice de turcoaz, care costa 5014 lei pe magazinul unde le veti comanda.

Pretul unei genti de mana poate atinge suma de 10530 lei, in cazul unui model de culoare albastra, prevazut cu maner si barete de umar intr-o originala nuanta contrastanta. Cine nu a auzit de aceasta celebra casa de moda? La sectiunea dedicata brandului italian de lux, vei descoperi modele chic alese cu atentie din ofertele magazinelor de profil. Desigur ca preturile sunt pe masura calitatii acestor superbe articole, dar gasim si modele care au anumite reduceri - acesta este, de pilda, cazul unei posete de mana care costa 22106 lei (discountul fiind de 28%). Modelele promovate online se remarca prin liniile simple si elegante, dar si prin textura si pattern-urile absolut speciale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram