AMBASADORUL GLOBAL AL BRANDULUI GIGI HADID SĂRBĂTOREȘTE COLECȚIA PENTRU PRIMĂVARĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN MILANO

2 martie 2017

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Milano a lui Gigi Hadid din data de 24 februarie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour pentru a celebra colecția creată în colaborare, numită TommyXGigi, pentru sezonul Primăvară 2017. Urmând itinerariul turneului de la New York la Berlin, până la Dubai, Tokyo și Shanghai din toamna anului 2016, în această primăvară, Gigi va face o vizită fanilor ei din Amsterdam, Londra, Milano, Paris și Mumbai.

Gigi a vizitat emblematicul magazin italienesc, La Rinascente din Milano, unde a întampinat fanii și clienții locali, pentru a prezenta ținutele ei favorite din colecția capsulă TommyXGigi pentru Primăvară 2017. Au participat alături de Gigi și influencerii Veronica Ferraro, Valentina Ferragni, Gilda Ambrosio, Chiara Capitani, Gresy Daniilidis si Valentina Siragusa. Influencerii au împărtășit cu Gigi sursele lor locale de inspirație în fashion, și au realizat câteva lookuri folosind elemente din colecția Primăvară 2017, TommyXGigi, cu ajutorul viziunii lor ce poartă inspirația orașului Milano.

Evenimentul din Milano a fost sustinut de activari digitale, inclusiv o preluare a canalului Snapchat Tommy Hilfiger de catre fashion bloggerul Veronica Ferraro. Fanii Tommy Hilfiger sunt invitați să se alăture conversației pe social media folosind #TommyXGigi și #TogetherTour

Inspirandu-se din “Summer of Love,” colecția TommyXGigi pentru Primăvară 2017 imprimă viziunea West Coast asupra tradiționalului brand, specific East Coast. Pentru a veni în întâmpinarea stilului de viață relaxat de la malul mării, colecția aduce un omagiu Californiei, prin inserții de insigne și petice, ce își au inspirația în însoritul stat. Dungile rugby, denimul și croielile relaxate reflectă calmul și relaxarea californiană, iar paleta de culori iconică Tommy Hilfiger, roșu, alb și albastru, apare cu îndrăzneală pe toate elementele. Colecția TommyXGigi prezintă o linie sport de damă, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri și ochelari de soare.

Colecția pentru Primăvară 2017 TommyXGigi s-a lansat global pe 8 februarie în cadrul celui de-al doilea show față în față cu consumatorul, TOMMYNOW, din Los Angeles. Celebrând fuziunea dintre fashion, muzica și creativitatea californiana, prezentarea de podium a devenit cel mai în vogă festival de modă al Coastei de Vest, incluzând spectacolele câștigătoarei a opt premii Grammy, Fergie, și a duo-ului de soul american, Lion Babe. Evenimentul a fost deschis pentru un număr de peste 3,000 de invitați, printre care media, celebrități și clienți, iar toate ținutele prezentate în timpul showului, inclusiv colecția TommyXGigi, au fost disponibile spre cumpărare imediată, prin canalele de vânzare din peste 70 de țări. TOMMYNOW continuă să deschidă o nouă era în mișcarea de democratizare a modei, forțând granițele conceptului “See Now, Buy Now” prin rezultate instant și recompensarea imediată a consumatorului de oriunde din lume.

Colecția TommyXGigi este disponibilă la magazinele selecționate Tommy Hilfiger din lume.

CINE: Supermodelul Gigi Hadid, Veronica Ferraro, Valentina Ferragni, Gilda Ambrosio, Chiara Capitani, Gresy Daniilidis si Valentina Siragusa.

Gigi a purtat o jacheta tip bomber din piele, de culoare albastru metalizat, pantaloni și saboti cowboy, toate din colectia Spring '17 Hilfiger Collection.

Ferraro a purtat un set compus din fusta, top și o jachetă roșie tip bomber, din colecția Spring '17 TommyXGigi.

Ferragni a purtat un hanorac cu imprimeu steag cu o jacheta neagra tip bomber Tommy Jeans, din colecția Spring '17 Hilfiger Collection.

Ambrosio a purtat o jacheta tip bomber cu steagul American, din colecția Spring '17 Hilfiger Collection.

Capitani a purtat un trench din denim, din colecția Spring '17 TommyXGigi.

Daniilidis a purtat o jacheta tip bomber personalizata, din colectia Hilfiger Collection.

Siragusa a purtat blugi cu insigne si petice din colecția Spring '17 TommyXGigi.

CAND: Vineri, 24 Februarie, 2017

UNDE: La Rinascente, Milano, Italia

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram