Mâncaruri afrodisiace

28 februarie 2017

Sărbătoreşte dragostea în stilul tău original!
Când vorbeşti despre dragoste este ca şi cum ai vrea să-ţi răsfeţi toate simţurile în acelaşi timp. Şi exact despre asta este vorba. Despre răsfăţ la superlativ. Pregăteşte “arsenalul greu” şi oferă-i jumătăţii tale o seară de neuitat. N-ai nevoie de o zi anume ca să-ţi sărbătoreşti dragostea sau ca să planifici o evadare (romantică) din cotidian. Însă poţi profita de ocazia asta pentru a transforma sărbătoarea iubirii în ceva memorabil pentru tine şi persoana dragă. Nu este nevoie să cumperi o tonă de trandafiri, să sacrifici ursuleţi de pluş sau să cauţi cu disperare bomboane de ciocolată în formă de inimioare. Ah şi nici să dai o groază de bani pentru o cină într-un restaurant pretenţios. Dragostea este simplă. Şi…totuşi complexă.
Dragostea contopeşte sentimente şi simţiri. Dragostea are gust, are miros şi este palpabilă. Dragostea te energizează şi … în multe situaţii chiar te salvează. După îndelungi studii şi sondaje, lozul câştigător în materie de “cel mai romantic gest posibil” a ajuns la….picnicul pe covor.
Pregăteşte-te aşadar pentru cea mai romantică seară a vieţii tale, condimenteaz-o cu detalii sexy, nu uita că dragostea trece prin stomac şi…sub nicio formă să nu foloseşti tacâmurile.
Ai nevoie de: o pătură/un pled; lumânări parfumate, beţişoare parfumate, petale de flori (opţional) şi… - dacă îţi reuşeşte reţeta de mai jos – ţine la îndemână şi un ulei parfumat pentru masaj. S-ar putea să ai nevoie de el.
Seducţia are gust de…
…aripioare de pui glazurate cu miere şi garnitură de guacamole. N-am ales la întâmplare meniul.
Fiecare ingredient are un aport afrodisiac consistent. Mierea conţine un element chimic care ajută la reglarea nivelului de estrogen şi de testosteron. Aşadar, pregăteşte un sos din miere, zeamă de lămâie şi ingredientul secret – Vegeta gust de găină. Unge aripioarele cu acest sos şi lasă-le la cuptor până se rumenesc bine. Pentru garnitură îţi recomandăm un piure din avocado, roşii şi usturoi. Avocado era considerat un aliment afrodisiac încă de pe vremea aztecilor. Nutriţioniştii spun că nivelul ridicat de vitamina E din avocado ajută la menţinerea apetitului sexual. Pentru ca totul să iasă perfect, ai grijă să nu pasezi ingredientele prea mult, lasă-le să îşi îmbine armonios aromele şi condimentează piureul cu Vegeta gust de găină pentru un plus de savoare. Nu uita: fără tacâmuri la picnicul pe covor. Va fi amuzant să mănânci folosindu-ţi mâinile şi va maximiza atmosfera romantică a serii. Ca desert îţi recomandăm ciocolata amăruie. Este dovedit deja că aceasta induce sentimentul de plăcere prin creşterea nivelului de dopamină din organism. Unde mai pui că nu ingraşă. Uite aşa te poţi bucura de o seară incitantă într-un stil extrem de confortabil, fără să-ţi pese dacă mai găseşti taxi sau la ce ora ajungi acasă. Noi îţi urăm încă de pe acum distracţie plăcută şi fericire cât cuprinde!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram