FamousRoses: Asterne ti declaratia de dragoste pe petale de trandafiri

27 februarie 2017

Stiai ca:
Cele mai vechi fosile care sa reprezinte un trandafir au fost datate de cercetatori ca fiind de acum aproximativ 35 de milioane de ani?
Nici ca s-ar putea sa existe floare care sa detroneze maretia si gingasia pasionala a trandafirului. Printr-o singura privire topeste inimi si cucereste pana si privirile scepticilor. Putem afirma cu tarie ca trandafirii reprezinta frumusetea si puterea iubirii. Chiar si cele mai inghetate suflete s-ar lasa imblanzite la vederea trandafirului floribunda, Queen Of Hearts.
Daruieste-i dragostea care nu se ofileste niciodata
Poate un buchet de trandafiri n-ar fi de ajuns, insa un trandafir care sa infloreasca sub privirile ei ar fi cu siguranta o declaratie rezistenta in timp. Astazi, cele mai reusite cadouri sunt cele ce supravietuiesc intr-o lume plina de stereotipuri. De exemplu, Dragobete, varianta romaneasca a sarbatorii iubirii, Valentine’s Day, imprumutata de la americani. Milioane de indragostiti cauta sa se diferentieze unii de altii prin cadouri cat mai originale si, totusi, cu o simbolistica puternica. Deja cliseicele cutii cu ciocolata, sticle de sampanie sau ursuleti de plus au cucerit planeta. Cum poti transmite emotia iubirii care-ti pulseaza zilnic in piept? Daca ar mai trai Shakespeare, sigur ar avea o idee. Dar, pana sa te apuci de scris poezii, nu uita de trandafirul floribunda Queen Of Hearts, de la FamousRoses. Petalele-i generoase si in culori intense reusesc sa transmita cel mai viu mesaj de amor. Frumusetea-i fascinanata cucereste instantaneu. Iar adevarata declaratie nu dispare ci, din contra, infloreste intreg sezonul , emanand un parfum fin si seducator. Nicio femeie nu i-ar rezista. E imposibil.
Daca aleasa inimii tale nu e tocmai fan gradinarit, nu intra in panica. Trandafirul floribunda Queen Of Hearts nu este intr-atat de pretentios si nu necesita ingrijiri speciale. Insa, datorita frumusetii lui, poate sa converteasca orice spirit romantic intr-un pasionat de gradinarit. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in tot sezonul infloririi e o adevarata delectare estetica.
Surprinde-o intr-un mod mai mult decat original!
Stim, e coplesitor sa planuiesti o surpriza romantica, mai ales intr-o perioada aglomerata, ca cea de Dragobete. Toata lumea se agita sa-si exprime iubirea intr-un fel unic, de ce n-ai face-o si tu? Dar...cum? Intrebari si iar intrebari. Ca sa-ti venim in ajutor iti propunem doua metode inedite cu efect garantat.
Prima sugestie: alege trandafirul floribunda Queen Of Hearts, planteaza-l iar apoi “traseaza” cu petale de trandafiri drumul de la pat pana la locul unde l-ai plantat. Poti sa-i indici locul cu un biletel pe care sa scrie “Aici urmeaza sa infloreasca iubirea noastra”. Ii starnesti curiozitatea, ii starnesti interesul iar in momentul in care minunatul trandafir infloreste, partenera ta va jubila de bucurie.
O alta modalitate originala ar fi sa-i comanzi trandafirul si eventual cateva ustensile de gradinarit si sa apelezi la metoda suedeza de “do it yourself”. Evident, lasa-i cateva instructiuni de genul “ai construit cea mai frumoasa dragoste de pe planeta, te descurci sa “montezi” si cadoul de Dragobete”. Partenera ta se va amuza copios si – poti oricand sa-ti dovedesti spiritul cavaleresc ajutand-o.
Dragostea infloreste intotdeauna in petalele trandafirilor Queen Of Hearts.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram