Sărbătoarea Gustului debutează în forță joi, 16 noiembrie 2017 în cadrul RomHotel, Centrul Expozițional Romexpo, Pavilionul G7. Și anul acesta, o serie de profesioniști ai gustului, renumiți Chefs la nivel internațional, vor împărtăşi din experienţa şi entuziasmul lor, în cadrul demonstraţiilor culinare în care vor oferi informații prețioase despre o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă.
Festivalul se desfășoară sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ministerului Educației Naționale, în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin PROEDUS.
Sărbătoarea Gustului 2017 aduce la start Chefs renumiți la nivel mondial:
Pe parcursul a patru zile, cei patru vor fi amfitrionii evenimentelor din cadrul Sărbătorii Gustului, ediția a VII-a:
Joi, 16 noiembrie:
Vineri, 17 noiembrie:
Sâmbătă, 18 noiembrie:
Duminică, 19 noiembrie:
În plus, pe 18 noiembrie, între orele 11.00 si 16.00 cei mici, dar și pasionații de pictură vor afla de la Alina Alecu, tips&tricks despre cum pot da culoare farfuriei într-un mod ingenios. Platoul câștigător va fi prezentat la Cina de Gală de anul viitor, mai 2018.
***
Despre Sărbătoarea Gustului
”Sărbătoarea Gustului” – Educarea gustului consumatorilor, în rândul copiilor și al părinților, liceenilor și tinerelor generații de bucătari prin informarea și transparența pedagogică asupra produselor, originilor lor și modului de producție și trasabilitate, transmiterea cunoștințelor și încurajarea unui comportament alimentar echilibrat, sănătos, durabil, Eco-responsabil. Festivalul reunește o serie de evenimente desfășurate în școli, universități, restaurante și hoteluri, hypermarket-uri și târguri de alimentație, HORECA și turism.
Parteneri instituționali: Reprezentanţa Comisiei Europene in Romania, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Mediului, Primaria Capitalei prin Proedus.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro